19 / 05 / 2024

sığınaklar hayata geçirildi

sığınaklar hayata geçirildi

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu.

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Kıbrıs'ta hayata geçirilen daire garantili arsa payından oluşan Kıbrıs Geçitkale Oasis projesine yatırımcılardan büyük ilgi oluştu.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

E-Ticaret kanunuyla E-Ticaret platformlarına kısıtlamalar getiriliyor!

Türkiye'de e-ticaret sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir kanun düzenlemesi hayata geçirildi. E-ticaret platformlarına getirilen kısıtlamalar ile tekelleşme ve haksız rekabet önlenmeye çalışılıyor.

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Bitfinex'in hacklenmesiyle çalınan 3,6 milyar dolarlık kripto paralar ele geçirildi!

ABD Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsası Bitfinex'in 2016 yılında hacklenmesi esnasında çalınmış olan yaklaşık 3,6 milyar dolar değerine sahip kripto paranın ele geçirildiğini belirtti.

Bakan Pekcan'dan esnafa müjde! Yeni yapılandırma hayata geçiriliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar için bir kolaylık daha hayata geçirildiğini belirterek, yeni bir borç yapılandırılması başlatıldığını duyurdu.

Murat Kurum: İlk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz!

Esenler’de rezerv yapı alanında 60 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Burada dünyanın sıfırdan kurulan ilk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Rafa kalkan konut projeleri hayata geçecek!

Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, konut stoklarının tükenmesiyle 2021'de rafa kalkan konut projelerin yeniden hayata geçeceğini açıkladı. 

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

ABD'de kira yardımı önleminin hayata geçirilmesi hedefleniyor!

ABD'de koronavirüs testi için 75 milyar dolarlık bütçe sağlanması, eğitime 225 milyar dolarlık kaynak aktarılması ve kira yardımı gibi önlemlerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

sığınaklar hayata geçirildi Haberi

sığınaklar hayata geçirildi

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu. Sığınağın yer altında, yüzme havuzundan restorana kadar her türlü imkan bulunuyor. 10 yıl kendine yetecek elektriği olan tesise girenlerin hiç çıkmadan yine burada 10 yıl yaşayabileceği belirtiliyor.


Çek Cumhuriyeti'ndeki The Oppidum adlı 323 bin metrekarelik kompleks, milyonerlerin hiç çıkmadan 10 yıl yaşayabileceği şekilde inşa...