13 / 05 / 2024

Siham Sav

Siham Sav

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Siham Sav, Mohamed Dıb Al Bakrı tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te İrfan Sav tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  Lütfiye Hande Savçın tarafından kuruldu.

Yeni konutlara iş yaşam alanları da eklenmeli!

SAV Mimarlık kurucusu mimar Sasan Samadian, koronavirüs salgınının iş ve ev yaşantısını birleştiğini dile getirerek yeni inşa edilecek konutlarda iş için de alanların eklenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Sav Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kartal ve Savaş Başar Kartal ortaklığında kuruldu.

Anıtsal Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıtsal Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sav tarafından kuruldu.

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Hayatland Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayatland Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hesam Darısavı tarafından kuruldu. 

Siham Sav Haberi

Siham Sav

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Siham Sav, Mohamed Dıb Al Bakrı tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak.


UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Papatya Rezidans 3 No:23 Kat:2...