30 / 04 / 2024

sıhhiye başkentray

sıhhiye başkentray

Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda, (25 Ocak Çarşamba) itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak.

Başkentray 1 milyar 227 milyona mal oldu!

Başkentray'ın 1 milyar 227 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, proje için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Devlet Demiryolları'nın gece gündüz çalıştığını söyledi...

Başkentray 12 Nisan'da hizmete açılıyor!

Başkentray, 12 Nisan'da hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak Başkentray ile Kayaş-Sincan arası seyahat süresi 59 dakikadan 49 dakikaya inecek...

Başkentray'da test sürüşü başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "16-17 Nisan gibi Başkentray'ı Ankaralıların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

Başkentray'a iki yeni istasyon geliyor!

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

Hatay Payas'ta kentsel dönüşüm süreci başladı!

Payas'ın kentsel dönüşüm sürecinin başlaması için Başkent Ankara'da temesalarda bulunan Belediye Başkanı Bekir Altan, müjdeyi verdi.

ATSO mesleki yeterlilik sınav başvuruları başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Mesleki Sınav ve Sertifikasyon Merkezi, tarafından yapılacak 'mesleki yeterlilik belgelendirme sınav' başvurularının başladığını duyurdu.

Türk Akımı inşaatı yılın ikinci yarısında başlıyor!

Gazprom Yönetim Kurulu Üyesi Oleg Aksyutin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin inşaatının ikinci yarısında başlayacağını açıkladı.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

Aydos Country’de daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimler Mayıs'ta başlıyor. Projede 240 aya varan ve 3.340 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Başakport 24 projesi 2018'in ikinci yarısında başlıyor!

24 Gayrimenkul, Başakşehir'deki dev dönüşüm projesi Başakport 24'e 2018 yılının ikinci yarısında başlamayı hedefliyor...

TOKİ Beyoğlu Sütlüce Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından İstanbul Beyoğlu'da hayata geçen 40 milyon TL'lik projede Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı. Projenin ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşecek.

sıhhiye başkentray Haberi

sıhhiye başkentray


Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün (TCDD) Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle, Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda, (25 Ocak Çarşamba) itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak. 

TCDD tarafından sürdürülen proje kapsamında yeniden yapılacak olan köprü ayaklarının imalatları nedeniyle yarın başlanacak çalışmalar süresince, mevcut karayolu köprüsü altında bulunan Kızılay yönündeki otobüs durakları da Sıhhiye Köprüsü ile Mavi Masa Birimi arasına alınacak. Bu sebeple de Strazburg Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na çıkış sağlayan yol da geçici süreyle taşıt trafiğine kapatılacak.

TCDD'nin Kızılay yönündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yol normal akışına dönecek. Daha sonra Ulus yönündeki çalışmalara başlanacağından, bu kez söz konusu yönde geçici şerit daraltması yapılacak.

TCDD yetkilileri, iki aşamada yapılacak çalışmaların toplam süresinin 40 gün olarak...