06 / 05 / 2024

şıhlar mahallesi park

şıhlar mahallesi park

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerdeki çocuk parkı sayısını arttırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak Şıhlar Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı yapılarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Yalı Mahallesi Parkı Karşıyaka'da yükselecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Mavişehir’de Yalı Mahallesi Parkı'nı hayata geçiriyor.

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Alanya Şıhlar Mahallesi'nde park sevinci!

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerdeki çocuk parkı sayısını arttırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak Şıhlar Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı yapılarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'ne 3 yeni park geliyor!

Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Bolu Alpağut'a yeni park!

Bolu Belediyesi, mahallelere yeni parklar inşa etmeye devam ediyor. Alpağut Mahallesi Parkı gerçekleşen tören ile hizmete açıldı.

Alanya’nın Hacet Mahallesi’ne çocuk parkı!

Alanya’nın 102 mahallesinde yaz kış yatırımlarına devam eden Alanya Belediyesi, Hacet Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı daha kazandırdı.

şıhlar mahallesi park Haberi

şıhlar mahallesi park


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şıhlar Mahallesi 232 adada bulunan yeşil alan içerisinde çocuk oyun grubu, basketbol sahası ve oturma alanları bulunan park, vatandaşların ve çocukların hizmetine açıldı. Alanya merkez ve mahallelerinde yeşil alan ve oyun parklarının sayısını arttırdıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için yaptığımız tüm çalışmaların yanında, her mahallemizde çocukların güven içinde eğlenmelerini ve oyun oynamalarını sağlayacak çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Şıhlar Mahallemize çocuk oyun parkı kazandırdık.  Mahalle halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi. 



Alanya...