01 / 05 / 2024

Siirt Eruh okul

Siirt Eruh okul

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu, Atatürk İlk Okulu ve Eruh Çok Programlı Lisesinde devam eden onarımları inceledi.

TOKİ'den Siirt Eruh'ta 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Siirt Eruh 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Siirt Eruh'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Siirt Eruh'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Siirt Eruh sosyal konut projesi... 

TOKİ Siirt 94 konut ihalesi bugün!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Siirt Eruh 94 konut ihalesi yarın!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Siirt Defterdarlığı'ndan 8.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Siirt Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 8 arsaya karşılık 3 ilköğretim okul binası inşaatı ihale ediliyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Eruh-Fındık Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Siirt'te 45 okul kapatıldı!

- Siirt merkez ve ilçelerinde FETÖ bağlantılı 45 okul, vakıf ve dernek mühürlendi. 45 okul, vakıf ve dernekte devir işlemlerine başlandı.

Siirt'te okullar yeniden inşa ediliyor!

Siirt'te önceki yıl 6-7 Ekim'de gerçekleştirilen saldırılarda tahrip edilen okul ve kütüphanelerin yerine yenileri inşa ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, 14 okulun yapımının tamamlandığına ve 16 okulun inşaatının sürdüğüne dikkati çekti.

Siirt Eruh'ta okullar onarılıyor!

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu, Atatürk İlk Okulu ve Eruh Çok Programlı Lisesinde devam eden onarımları inceledi.

Siirt'te 25 okul onarılıyor!

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi. Suay,okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.

Siirt Pervari'de Yanıkses Köyü ve Okçular Köyü Eruh'a bağlandı!

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Siirt Eruh okul Haberi

Siirt Eruh okul

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçe merkezinde onarım işleri devam eden okullarda incelemelerde bulundu.


Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu, Atatürk İlk Okulu ve Eruh Çok Programlı Lisesinde devam eden onarımları yerinde inceleyen Dayanç, yeni eğitim öğretim yılı başlamadan tüm eksikliklerin bir an önce tamamlanması konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yüklenici firmalara talimat verdi.


Kaymakam Dayanç, yaptığı açıklamada, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılında daha rahat eğitim almalarını sağlayabilmek için gerekli tüm talimatların verildiğini belirtti.


Dayanç, "Yaz tatili döneminde ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Kısa bir süre içerisinde tüm eksiklikler tamamlanacak. Amacımız, öğrencilerimize hak ettikleri iyi şartlarda eğitim ve öğretim görecekleri fiziki imkanlar sunmak" dedi. Dayanç'a Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi  eşlik...