20 / 05 / 2024

siirt eruh petrol üretimi

siirt eruh petrol üretimi

Siirt' in Eruh ilçesine bağlı Bayıryüzü köyündeki 42.3 gravitede petrol bulunan Doğu Sadak-1 Petrol Arama Kuyusu' nda sondaj çalışmaları tamamlanarak, petrol üretimine başlandığı bildirildi...

TOKİ'den Siirt Eruh'ta 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Siirt Eruh 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Siirt Eruh'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Siirt Eruh'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Siirt Eruh sosyal konut projesi... 

TOKİ Siirt 94 konut ihalesi bugün!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Siirt Eruh 94 konut ihalesi yarın!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Eruh-Fındık Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

Siirt Eruh'ta okullar onarılıyor!

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu, Atatürk İlk Okulu ve Eruh Çok Programlı Lisesinde devam eden onarımları inceledi.

Siirt Pervari'de Yanıkses Köyü ve Okçular Köyü Eruh'a bağlandı!

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arfo İnşaat Petrol Kuyumculuk Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arfo İnşaat Petrol Kuyumculuk Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Yekid, Hasan Yekid tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 'ta kuruldu.

Aksel Enerji, Libadiye Petrol Ürünleri'ni satın aldı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş, enerji sektöründe yatırım planları çerçevesinde, faaliyetlerinin genişletilmesi ve karlılığının arttırılması amacıyla Libadiye Petrol Ürünleri A.Ş.' nin paylarının alındığını duyurdu...

OMV Petrol Ofisi, yeni LPG Dağıtım Lisansı aldı!

OMV Petrol Ofisi'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'na yapılan yeni LPG Dağıtım Lisansı başvurusunun EPDK tarafından uygun bulunduğu belirtildi...

Türkiye'ye ham petrol akışı başladı!

IKBY Petrol ve Doğal Kaynakları Bakanlığı açıklamasında, Türkiye'ye petrol akışının Ocak ayının ilk günlerinde başladığı, petrolün Bağdat'ı atlayarak, yeni inşa edilen boru hattıyla Ceyhan'a sevk edildiği belirtildi...

42.3 gravitede petrol bulunan Eruh'ta üretime başlandı!

Siirt' in Eruh ilçesine bağlı Bayıryüzü köyündeki 42.3 gravitede petrol bulunan Doğu Sadak-1 Petrol Arama Kuyusu' nda sondaj çalışmaları tamamlanarak, petrol üretimine başlandığı bildirildi...

siirt eruh petrol üretimi Haberi

siirt eruh petrol üretimi


Kuyuda üretime geçilmesi nedeniyle Siirt Valisi Ahmet Aydın beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ve Eruh Kaymakamı Levent Yazıcı ile Bayırdüzü köyüne giderek, Doğu Sadak-1 Petrol Arama Kuyusu'ndaki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.


Aladdin Middle East Petrol Arama Şirketi Mühendisi Hüseyin Yıldırım'dan bilgi alan Vali Aydın, yaptığı açıklamada, 42,3 graviteli petrolün bulunduğu Doğu Sadak-1 Arama Kuyusu'nda sondaj kulesinin çıkarılması ve at başının yerleştirilmesi işlemleri tamamlandığını belirterek, üretime geçildiğini söyledi.


Çıkarılan petrolün Batman'daki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) ait tesislerde işlendiğini ifade eden Aydın, şöyle dedi:


"2,5-3 aylık üretim testlerinin sonucunda buradaki rezerv miktarının yeterli seviyede olması halinde ikinci ve üçüncü kuyular da açılabilir. Bunun için gerekli lokasyon çalışmalarına başlandı. İnşallah bu çalışmalar ilerledikçe çok daha iyi sonuçlar alacağız. Siirt'in makus kaderi...