03 / 05 / 2024

siirt ev çökmesi

siirt ev çökmesi

Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.

TOKİ Siirt projesi için düğmeye bastı!

Yüz binlerce vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt projesinin ihalesini 21 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziantep'te yağmur nedeniyle 2 katlı ev çöktü!

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Siirt'te yıkılma riski olan 2 katlı ev boşaltıldı!

Siirt'te 3 Aralık tarihinde yaşanan deprem sonrası yıkılma tehlikesi olan 2 katlı ev tahliye edildi.

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Siirt'te 2018'de 141 metruk ev yıkıldı!

Siirt Belediyesi, 2018 yılı içerisinde yapılan başvurular neticesinde 138 ruhsat, 48 yapı kullanma izni verdi ve 141 metruk evi yıktı.

TOKİ'den 550 TL taksitle ucuz ev fırsatı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, bu yıl Ankara’dan Rize’ye, Van’dan Adana’ya, Çankırı’dan Siirt’e kadar 33 ildeki 86 projesindeki toplam 45 bin 456 konutu açık satışa sunmayı planlıyor. 

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu 30 Eylül'de yapılabilecek. Projede ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları başvuru!

TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları başvuru günleri başladı ve devam ediyor. Projedeki ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

Siirt Evren TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Siirt Evren TOKİ Konutları başvuru tarihleri başladı ve devam edecek. Projede ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Siirt Evren Mahallesi son başvuru günü!

Taksitlerin 607 liradan başlangıç gösterdiği projede ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. İşte 2016 TOKİ Siirt Evren Mahallesi son başvuru günü...

Bayburt'ta kerpiç ev çöktü!

Bayburt'ta iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu anne ve kızı yaralandı. Merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Pelitli köyünde alt katı ahır olarak kullanılan Nizamettin Alan'a ait iki katlı kerpiç ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Siirt Bayraktepe Köyü’nde 2 katlı kerpiç ev çöktü!

Siirt’in Bayraktepe Köyü’nde 10 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı kerpiç ev, aşırı yağmura dayanamayarak çöktü. Enkaz altında kalan Zeki Güneş, eşi Ayten Güneş ile 12 yaşındaki kızları Şeyma Güneş hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuğu ise sağ kurtarıldı

siirt ev çökmesi Haberi

siirt ev çökmesi

Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.


Vatandaşların durumu bildirdiği jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi.


Köye ulaşan AFAD ekipleri, enkaz altından 3 kişinin cesedini çıkardı, 2 kişiyi de yaralı kurtardı. Yaralılar, Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.


AFAD Şube Müdürü Cahit Akkoyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köydeki evin sabah saatlerinde çöktüğüne yönelik bilgi geldiğini, bunun üzerine ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini söyledi.


Çalışmayla enkazdan 3 kişinin cesedinin çıkarıldığını, 2 kişinin de yaralı kurtarıldığını anlatan Akkoyun, evdeki 5 kişinin ise yara almadan kurtulduğunu kaydetti.


AA



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Siirt'e bağlı Bayraktepe Köyü'nde iki katlı bir evin çöktü....