07 / 07 / 2024

siirt il emniyet müdürlüğü kaçak ecente denetimi

siirt il emniyet müdürlüğü kaçak ecente denetimi

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden oluşan ekipler tarafından il merkezinde faaliyet gösteren korsan seyahat acentelerinin tespiti amacıyla denetleme yapıldı...

Emniyet Genel Müdürlüğü il il KPSS’siz personel alacak! Başvuru tarihi ve şartlar belli oldu! Hemen bir göz atın!

Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak. İşte başvuru şartlarına dair detaylar!

6 soruda TOKİ Siirt Sosyal Konut Projesi 2022! Siirt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Siirt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Siirt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Siirt'teki depremde toplam 737 hasarlı bina tespit edildi!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde 680 az hasarlı, 5 orta hasarlı ve 52 ağır hasarlı bina olduğu belirtildi.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Siirt Şirvan'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt ili Şirvan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

siirt il emniyet müdürlüğü kaçak ecente denetimi Haberi

siirt il emniyet müdürlüğü kaçak ecente denetimi


Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, denetimlerin, Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu’nun 4. maddesi gereği Türkiye’de seyahat acentası olarak faaliyet gösterebilmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan işletme belgesi alınması zorunluluğu dikkate alınarak yapıldığını söyledi. Başaran, aynı kanunun 29. maddesinde geçici işletme veya işletme belgesiz olarak seyahat acenteliği faaliyeti gerçekleştiren seyahat acentelerinin bulundukları yerin en büyük mülki amiri tarafından faaliyetten men edilebileceğini ifade etti. 


Başaran, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgesi olmadan kaçak olarak faaliyette bulunan ve kaçak bilet kesen korsan seyahat acentelerinin tespit amacıyla denetimler gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerin sıklıkla yapılacağını söyledi. Böylece müşterilerin yanıltılmaları ve mağdur olmalarına, dolayısıyla zengin bir kültür ve turizme sahip ilin turizminin zedelenmesine yol açabilecek olumsuzlukların giderilmesine çalıştıklarını vurguladı. Başaran, vatandaşların kaçak...