07 / 07 / 2024

siirt il turizm müdürlüğü korsan seyahat acentesi denetimi

siirt il turizm müdürlüğü korsan seyahat acentesi denetimi

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden oluşan ekipler tarafından il merkezinde faaliyet gösteren korsan seyahat acentelerinin tespiti amacıyla denetleme yapıldı...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

6 soruda TOKİ Siirt Sosyal Konut Projesi 2022! Siirt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Siirt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Siirt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Saad Bashkel ve Anas Aldroobı ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Yeşil Yol Projesi güzergahındaki turizm yapılarına 8 milyon TL destek!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yapımı devam eden Yeşil Yol Projesi güzergahı üzerindeki turizm yatırımlarına bu yıl toplam 8 milyon TL destek sağlayacağı belirtildi.

siirt il turizm müdürlüğü korsan seyahat acentesi denetimi Haberi

siirt il turizm müdürlüğü korsan seyahat acentesi denetimi


Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, denetimlerin, Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu’nun 4. maddesi gereği Türkiye’de seyahat acentası olarak faaliyet gösterebilmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan işletme belgesi alınması zorunluluğu dikkate alınarak yapıldığını söyledi. Başaran, aynı kanunun 29. maddesinde geçici işletme veya işletme belgesiz olarak seyahat acenteliği faaliyeti gerçekleştiren seyahat acentelerinin bulundukları yerin en büyük mülki amiri tarafından faaliyetten men edilebileceğini ifade etti. 


Başaran, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgesi olmadan kaçak olarak faaliyette bulunan ve kaçak bilet kesen korsan seyahat acentelerinin tespit amacıyla denetimler gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerin sıklıkla yapılacağını söyledi. Böylece müşterilerin yanıltılmaları ve mağdur olmalarına, dolayısıyla zengin bir kültür ve turizme sahip ilin turizminin zedelenmesine yol açabilecek olumsuzlukların giderilmesine çalıştıklarını vurguladı. Başaran, vatandaşların kaçak...