22 / 05 / 2024

siirt osbye yeni yapılan tesisler

siirt osbye yeni yapılan tesisler

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Fuat Özgür Çalapkulu, Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Çalapkulu, 3 tesisin temel kazı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Siirt projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez'de 252 yeni konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. 

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut! İhalesi bugün!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Siirt'e 400 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Diyarbakır Yurtkur Bölge Müdür Vekili Metin Yılmaz, Siirt'e inşa edilecek bin 400 öğrenci kapasiteli yeni yurt için ön protokolün imzalandığını açıkladı.

siirt osbye yeni yapılan tesisler Haberi

siirt osbye yeni yapılan tesisler


Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Fuat Özgür Çalapkulu, Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 


Çalapkulu, 3 tesisin temel kazı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bahattin Çelik’ten bilgi aldı. Çalapkulu, “Çözüm sürecinden sonra yatırımcıların organize sanayi bölgesinde yatırım talepleri vardı. Şu an yapılan başvurular meyvesini vermek üzere. Yalıtım ve ısı, reklam promosyon, matbaa ve oto yedek parça üretimi yapacak 3 ayrı tesisin çalışmaları başlamış durumda. Bu yatırımlarla birlikte 250 kişiye istihdam kapısı açılacak. Tesisler tam randıman vermeye başladığında bu sayının 500'ü bulması bekleniyor.” dedi. Çalapkulu, yatırımların toplam maliyetinin 13 milyon lira olduğunu sözlerine ekledi.



Doğu...