15 / 05 / 2024

siirt pervari yolu yatırım programı

siirt pervari yolu yatırım programı

Siirt’i Pervari’ye bağlayan karayolu, 2014 yılını yatırım programına alındı. AK Parti Siirt Milletvekilleri Osman Ören ve Afif Demirkıran, Siirt-Pervari karayolunun 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Eruh-Fındık Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

Batman-Siirt yolu köprülü kavşak çalışmaları 700 günde tamamlanacak!

Yapımını Arslanlar Mühendislik firmasının üstlendiği Batman-Siirt çevre yolundaki köprülü kavşak, 700 günde tamamlanacak.

Siirt çevre yolu tamamlandı!

2011 yılında yapımına başlanan Siirt çevre yolunun, önümüzdeki hafta içinde hizmete gireceği açıklandı. Çevre yolu geçtiği güzergahta istimlak yapılmadığından bağ sahiplerinin girişmeleri sonucu mahkeme tarafından durdurulmuştu.

Siirt Çevre Yolu tamamlandı!

Siirt'te ağır tonajlı araçların şehir merkezinden geçişlerini engellemeye yönelik tamamlanan 7,1 kilometrelik çevre yolu, 4 yıllık mahkeme sürecinin ardından önümüzdeki hafta içinde hizmete açılacak.

Siirt Pervari'de öğretmenevi inşa ediliyor!

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, ilçe merkezinde yapımı devam eden öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu ve öğretmenevinin yeni eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini söyledi.

Siirt Kilis Köyü'nde ev fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Siirt'in Kilis Köyü'nde konut fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Siirt'te 4.1 büyüklüğünde deprem oldu!

Siirt'in Pervari ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 5,6 kilometre altında meydana geldi. Merkez üssü Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Siirt'te 120 köy yolu ulaşıma açıldı!

Recep Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Aralık'ta etkili olan kar yağışının ardından özellikle Şirvan ve Pervari ilçelerinde köy yollarının kapandığını, bu yolları açmak için ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Pervari Havza TM-Siirt TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

380 kV Pervari Havza TM-Siirt TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Siirt Pervari'de Yanıkses Köyü ve Okçular Köyü Eruh'a bağlandı!

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çetin Barajı ve Hidroelektrik Santrali için Siirt Pervari'ye kamulaştırma kararı!

Çetin Barajı ve Hidroelektrik Santrali projesinin yapımı amacıyla Siirt Pervari ilçesine bağlı dört köy için belirlenen ada ve parsellerde kamulaştırma kararı alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

siirt pervari yolu yatırım programı Haberi

siirt pervari yolu yatırım programı


Siirt’i Pervari’ye bağlayan karayolu, 2014 yılını yatırım programına alındı.


AK Parti Siirt Milletvekilleri Osman Ören ve Afif Demirkıran, Siirt-Pervari karayolunun 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı. Yatırım programı ile ilgili gazetecilere bilgi veren iki vekil, Ulaştırma Bakanı, Bakan Yardımcısı, Ulaştırma Müsteşarı ve Karayolları Genel Müdürleri ile görüşme yapıldığını ve ilçenin karayolunun yatırım programına alındığını kaydetti.


AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, “Uzun zamandır bitirilmesi için ciddi bir çalışma yaptığımız ve daha önce 10 km’lik bölümünü yaptığımız Siirt-Pervari yolunun tamamının yapılması için Ulaştırma Bakanı, Bakan Yardımcısı, Ulaştırma Müsteşarı ve Karayolları Genel Müdürü ile yaptığımız yoğun görüşmelerden sonuç alarak, Siirt Pervari yolunun tümünün 2014 yılı yatırım programına alınmasını sağladık.” dedi.



Siirt...