03 / 05 / 2024

siirt valisi ahmet aydın

siirt valisi ahmet aydın

Siirt Valisi Ahmet Aydın kimdir? Siirt Valisi Ahmet Aydın bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Aydın ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Aydın...

Vali Aydın: Siirt Devlet Hastanesi bölgeye hizmet edecek!

Yeni devlet hastanesi binasının hizmete girmesiyle Siirt’ten dışarıya sevklerin önleneceğini belirten Siirt Valisi Ahmet Aydın, son yıllarda şehirde sağlık alanında yapılan yatırımlarını halka yansıdığını söyledi...

Prof. Dr. Ahmet Ercan şehir şehir açıkladı: 6.4 şiddetinde sallanır! Bu illerde yaşayanlar aman dikkat! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, bugün de Sakarya, Samsun, Siirt, Sinoğ, Sivas, Şanlıurfa'nın deprem riskini tek tek açıkladı. Deprem bölgesindeki il için çarpıcı uyarıda bulunan Ercan, güvenli bölgeleri de paylaştı. İşte ayrıntılar...

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Siirt Havalimanı inşaatında inceleme!

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, pist uzatma ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Siirt Havalimanı’nda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte incelemeler yaptı. 

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Siirt Havalimanı Haziran'da açılacak!

Siirt Havalimanı ile ilgili müjdeyi veren Bakan Ahmet Arslan, “Haziran ayında seferlere başlayacağız. Orta ve büyük gövdeli uçaklar da inebilecek” şeklinde açıklama yaptı. 

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

siirt valisi ahmet aydın Haberi

siirt valisi ahmet aydın

Ahmet Aydın kimdir?

Ahmet Aydın, 1967 yılında Denizli’nin Çivril İlçesi, Kıralan Kasabası’nda doğdu. 1990 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını 1991 yılında Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. 


1992 yılında Kaymakam Adayı olarak Aydın’da göreve başladı. Yabancı dil ve mesleki eğitim için 8 ay İngiltere’de kaldı. 1995 yılında Denizli-Babadağ ve Burdur Yeşilova Kaymakam Vekilliği yaptı. 


1996 yılında Tokat-Almus Kaymakamlığı’nın ardından sırasıyla Ardahan-Damal Kaymakamlığı, Batman Vali Yardımcılığı, Kastamonu-Pınarbaşı ve Azdavay Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2003 yılında Siirt Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, yaşanan deprem nedeniyle 2 ay süreyle Bingöl Vali Yardımcılığı görevini ifa etti. 2006 yılında Diyarbakır İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı, Sur Belediye Başkanlığı ve Diyarbakır Valiliği Hizmet Vakfı Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


2009...