14 / 05 / 2024

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsasına ne yapılacak

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsasına ne yapılacak

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Açkalmaz, Hami Açkalmaz ve Murat Yalçın tarafından kuruldu.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah A.M Al-Ameri ve Mohammed A.M. Al-Ameri ortaklığıyla kuruldu...

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Paşa, Abdullah Çağata Yakar ve Serhat Dündar ortaklığında kuruldu. 

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Afam Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afam Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah A.M AL Ammarı, Ahmed Nasr Esmail ve Faısal Hasan Abdullah ortaklığında kuruldu. 

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsasına ne yapılacak Haberi

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsasına ne yapılacak

YAPIM VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünden:


Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde, kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle “2886 sayılı Devlet İhale Kanunu” kapsamında uzun süreli olarak (Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır.


İhaleye Konu Vakıf Kültür Varlığı Taşınmazın; 


İl’i:İstanbul

İlçesi:Başakşehir

Mahallesi: İkitelli

Cadde-Sk.-Mevkii: Yücelen Sokak

Ada: 789

Parsel: 1

Yüzölçümü: 4.321,48 metrekare

Hisse Miktarı:Tam

Cinsi: Arsa

Vakfı: Silahtar Abdullah Ağa

İhaleye Konu İş’in;

Adı-Niteliği                            :  İstanbul-Başakşehir ilçesi, 789 Ada, 1 Parsel, (Arsa) 25 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi.

Mevcut İmar Durumu-

Fonksiyonu                            :  -

İhale Yöntemi  ...