15 / 05 / 2024

Silahtarağa Caddesi

Silahtarağa Caddesi

Silahtarağa Caddesi üzerindeki Eyüp Devlet Hastanesinin önünde sürekli artan trafik nedeniyle yeni geometrik düzenlemeler yapıldı

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projesi'ni kim yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre konusu siyasi bir konu değildir, siyasi malzeme yapılacak bir konu değildir. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklaması ve almış olduğu karar kesinlikle talihsiz bir karardır" diye konuştu...

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Eyüpsultan Silahtarağa imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi 732 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüpsultan Silahtarağa Tüneli'nde çalışmalar başladı!

Hizmetlerini “Önce İnsan” prensibiyle sürdüren ve birbiri ardına hayata geçirdiği insan odaklı projelerle ödüller alan Eyüpsultan Belediyesi, Silahtarağa Tüneli için çalışmalara başladı.

Eyüp Silahtarağa'da 4,2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Eyüp Silahtarağa'da yer alan 593 metrekare alana sahip arsa İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Arsanın satış bedeli 4 milyon 250 bin TL olarak belirtiliyor.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

İzmit Sırrıpaşa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi tarafından Sırrıpaşa Caddesi’nde yürütülen cephe iyileştirme ve üst yapı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor.

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

Silahtarağa Caddesi Haberi

Silahtarağa Caddesi

Yeni düzenlemeyle birlikte ikiye bölünen kavşak, caddenin her iki tarafına kaydırıldı. Cep ve trafik lambalarıyla donatılan yeni kavşaklar bölgede yaşanan trafik sorununa çözüm getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Silahtarağa Caddesi üzerindeki Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı yeniden düzenlenerek yaşanan trafik karmaşasına son verildi.


Artan trafik yoğunluğu üzerine Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nce kavşak düzenlemesi ile ilgili proje hazırlandı. Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından proje kapsamında çalışmalar yapıldı. Yeni düzenleme ile birlikte Eyüp Devlet Hastanesi önündeki kavşak ikiye bölündü.


Cepli ve ışıklı kavşakların hizmete girmesi ile birlikte her iki noktada araç-yaya trafiği rahat ve güvenli bir hale getirildi. Üç ay gibi kısa bir zamanda tamamlanan çalışmaların hayata geçirilmesiyle birlikte, önemli ana...