02 / 05 / 2024

Şile ağva ulaşım

Şile ağva ulaşım

Şile'de UKOME tarafından kabul edilen hatlarla köylerden ilçelere ulaşım rahatlatılacak. Şile'de köylerden ilçelere ulaşımı sağlayacak hatlar Ağva Terminal Meydanı, Büyük Aşağı Köy Küçük Aşağı Köy, Bucaklı, Kadıköy, Çelebi Köy olarak belirlendi

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020...

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

Şile Ağva Yeşilçay Mahallesi imar planı askıda!

Şile İlçesi, Ağva - Yeşilçay Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.03.2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Şile Ağva nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Şile İlçesi, Ağva Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Şile ağva ulaşım Haberi

Şile ağva ulaşım

Şile'de 2 yıldır devam eden köylerden ilçelere ulaşım sorunu hakkında çalışmalar yapılmaya başladı. UKOME'de kabul edilen hatlarla köylerden ilçe merkezlerine düzenli ulaşım sağlanacak. 


Bu hatlar içinde Ağva'dan Kadıköy'den de geçen Çelebiköy hattı yer alacak. Bunda; Ağva Terminal Meydanı, Büyük Aşağı Köy Küçük Aşağı Köy, Bucaklı, Kadıköy, Çelebi Köy bulunuyor. 




Kübra...