10 / 05 / 2024

şile Balıkçı Barınağı nerede

şile Balıkçı Barınağı nerede

Şile Balıkçı Barınağı amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince bugün askıya çıktı...

Balık fiyatları cep yakıyor! Vatandaşlar, tezgaha bakmakla yetindi...

Havaların soğuması ile birlikte, fiyatlar da yerinden oynadı. Vatandaşlar balık tezgaha bakıp geçiyor, fiyatlar el yakıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Balık fiyatlarına 5 günde yüzde 66 zam geldi

Balık sezonun açılması ile tezgahlarda yerlerini alan balıklara son 5 günde yüzde 66 zam geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

1 kilo hamsi kaç TL 2022? 1 kg hamsi ne kadar? İşte 18 Ekim balık fiyatları!

Hamsi ne kadar? En ucuz balık ne kadar? kışa girilmesi ile birlikte balık fiyatlarının güncel fiyatları da merak konusu oldu. İşte 18 Ekim balık fiyatları!

Ekim ayında herkes balık yiyecek! Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme!

Zonguldak’ta üç gündür devam eden yağış nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca tezgahlarda fiyatları yükseltmesine rağmen balıkçılar, ekim ayından çok umutlu. İşte detaylar…

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve her keseye uygun fiyatlarla sunan Migros, Eylül başında başlayan yeni av sezonunu balık ürünleri kampanyası ile kutluyor. Migros, 19 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile taze balıklar uygun fiyatlarla Migros müşterilerine sunuluyor.  

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Doğal sit alanlarına bungalov ve balık çiftliği yasağı getirildi!

Doğal sitlerin ‘nitelikli doğal koruma alanlarında’ belirli kriterlerin yerine getirilmesi amacıyla bungalov ve balık çiftliği yapımına izin verilmişti. Ancak son karar ile hem bungalov yapımı hem de balık çiftliklerinin yapımı yasaklandı.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Eminönü'ndeki balıkçı teknesi için mahkemeden devam kararı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile, Eminönü’nde balık-ekmek satan tekneler arasında yaşanan tahliye davasında karar verildi...

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleriyle ilgili flaş karar!

İBB ile, Eminönü’nde balık-ekmek satan tekneler arasında yaşanan tahliye davasında karar verildi. ‘Tekne sahipleri ile İBB arasındaki kiracılık ilişkisi devam ediyor’ diyen mahkeme, verdiği tahliye kararını kaldırdı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

şile Balıkçı Barınağı nerede Haberi

şile Balıkçı Barınağı nerede
İmar Planı hakkında açıklama:


İlimiz Şile İlçesi “Balıkçı Barınağı” amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı,  644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin  7(j) maddesi ile 3621 Sayılı Kıyı Kanununun 7. maddesi kapsamında Bakanlık Makamının 20.08.2014 tarih ve 13518 sayılı Olur’ları ile onaylanmıştır.


Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 04.09.2014-03.10.2014 (30 gün) tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu ile web sitesinde askıya çıkarılmıştır....