03 / 05 / 2024

Şile beşbinlik imar planı askıya çıktı mı

Şile beşbinlik imar planı askıya çıktı mı

Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi 1/5000 Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. Şile'de kişi başı inşaat alanı ne kadar? Şile ve köylerinde butik otel, pansiyon açma şartları neler? İşte Şile'nin imar planı...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Şile Yaka Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde, İstanbul İli Şile İlçesi Yaka Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Zeytinburnu Beştelsiz imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 3330 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

İmar barışı 11 milyon vatandaşın yüzünü güldürdü!

İmar barışı ile mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan yaklaşık 11 milyondan fazla vatandaşın yüzü güldü. Toplanan bedel 18 milyar TL'yi geçti. Başvurular 15 Haziran’da, yapı kayıt bedeli ödemeleri de 30 Haziran’da bitiyor...

Bursa en çok konut satışında beşinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2018 yılında bir önceki yıla göre konut satışları açıklandı. Bursa satılan 51 bin 362 konut ile beşinci sırada yer aldı.

Aydınlı imar planı mağdurlarına BŞB’den müjde!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/25 binlik imar planı ile Didim'de bazı bölgelerin imarı iptal edilmesi nedeniyle başlayan olayda olumlu gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bölgede yeri olanların haklarını alacaklarının sözünü verdi.

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Denizli'nin 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Denizli'nin 1/25 binlik nazım imar planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı oturumunda kabul gördü.

Konuta imar barışı dopingi!

13 milyon konutu ilgilendiren ve 2 ay süre ile uzatılan imar barışı süresinde gayrimenkul fiyatları da uçuşa geçti. Coldwell Banker ve Reidin’in araştırmasına göre emlak fiyatları 5 ayda yüzde 10 oranında arttı. Değer artışı şampiyonu ise İzmir Çiğli oldu

Zeytinburnu Beştelsiz imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi Beştelsiz Mahallesi, 2334 ada, 200 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Şile beşbinlik imar planı askıya çıktı mı Haberi

Şile beşbinlik imar planı askıya çıktı mı


Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli plan tadilatı, ilanen askıya çıkarıldı. 


İBB, 28647 dosya numaralı plan tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı ve 8 Ocak 2015 Perşembe günü askıya çıkardı. Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı, bir aylık itiraz süresinin sonunda 6 Şubat 2015 tarihinde askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları! 



Genel Hükümler


1- 1/5000 Ölçekli Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı; plan paftaları, plan hükümleri ve plan raporu ile bir bütündür.


2- 1/5000 Ölçekli Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı'nda çizilen çeşikli arazi kullanım kararları ve yerleşme alanlarına ait sınırlar şematik olarak gösterildiğinden bu plan üzerinden...