09 / 05 / 2024

şile Kervansaray mezarlık imar planı

şile Kervansaray mezarlık imar planı

Şile İlçesi, Kervansaray Mahallesi, ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Kahramanmaraş ile Japonya depremlerini kıyaslayarak uyardı!

Yüksek inşaat mühendisi ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş ile Japonya depremlerini kıyaslayarak önemli açıklamalar yaptı. Yoshinori Moriwak Hatay'da yapılacak konutların yatay mimariye uygun olması gerektiğini kaydetti.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. İşte Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı!

Bood Elektrikli Scooter ile uzak mesafeler kısalıyor! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bood FW-H85B Elektrikli Scooter ile uzak mesafeler kısalıyor ve yolculuklar eğlenceli hale geliyor. Akaryakıt masrafından ve yoğun trafikten kurtaran Bood Elektrikli Scooter'lar fiyatlarıyla da şaşırtıyor. Peki Bood FW-H85B Elektrikli Scooter fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şile Kervansaray Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Kervansaray Mahallesi, 342 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

'Hızray' ile 114 dakikalık mesafe 55 dakikaya düşecek!  

İstanbul’da 12 ilçeyi geçerek havalimanlarını birbirine bağlayacak, Halkalı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 114 dakikadan 55 dakikaya düşürecek hızlı metro geliyor. ‘Hızray’ saatte 160 kilometreye kadar sürat yapabilecek.

şile Kervansaray mezarlık imar planı Haberi

şile Kervansaray mezarlık imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün  Şile İlçesi, Kervansaray Mahallesi, ( Mezarlık Alanı )'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. Nazım ve uygulama imar planı 23 Ağustos 2018 tarihinde askıdan inecek. 

İmar planı için tıklayın

*Görsel Şile Kervansaray Mahallesi'nin tamamını...