09 / 05 / 2024

Şile kumsalı

Şile kumsalı

1979 yılında yolunun virajlı ve bozuk olması yüzünden ilgi çekmeyen Şile, tatil köyü haline getirilecekmiş. Turizm Bankası ve Şile Belediyesi'nin yatırımlarıyla Şile, İstanbul'un turizm cenneti niteliğine kavuşacakmış.

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kızıldağ tarafından kuruldu.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Faruk Kamiloğlu ve Kenan Kızıldağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sokhna Dağları'na 40 bin metrekarelik kumsal inşa edilecek!

Crystal Lagoons, Mısırlı gayrimenkul şirketi TatweerMisr ile bir işbirliği gerçekleştirerek Sokhna Dağları'na masmavi sular ile cennet gibi kumsalları getirmeye hazırlanıyor. Toplam büyüklüğü 40 bin metrekare olacak olan kumsal inşa edilecek.

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

İztuzu'nda yapılacak caretta caretta hastane projesi komuoyu ile paylaşıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesi ile ilgili, "Vatandaşın hoşuna gitmeyen, bölgede istenmeyen hiçbir şeyi bakanlık olarak yapmak istemiyoruz" dedi...

İztuzu Kumsalı'na yapılacak hastaneye karşı imza kampanyası başlatıldı!

Muğla İztuzu Koruma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) iş birliğinde, İztuzu Kumsalı'nda yapılması planlanan hastaneye karşı imza kampanyası başlattı.

İztuzu kumsalının korunması için yasal mücadele başlatıldı!

İztuzu Kumsallarını Koruma Platformu üyelerinin dava açmak için vekalet verdiği Av. Berna Babaoğlu Ulutaş "İmar planları ile izinleri iptal edilmeli ve İztuzu kumsalı imara açılmamalıdır" dedi...

Kumsal Nalbur Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kumsal Nalbur Taahhüt İnşaat Gıda Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Yeşilova'daki Salda Gölü kumsalı, Mars kayası gibi!

Mars gezegeninin kaya yapısı ile dünyada benzerlik gösterdiği söylenen iki yerden birisi Yeşilova'daki Salda Gölü, beyaz kumsalı ile ilgi çekiyor

Rusya'nın Burj el Arab'ı Paris'in sembolik 'Üçgen'i ile yarıştı

Geçtiğimiz hafta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yeni tasarım projeler birbiri ile yarıştı

Ukrayna ile Rusya arasına köprü yapılacak!

Viktor Yanukoviç, Kerç boğazında Ukrayna ile Rusya'yı birbirine bağlayacak bir köprünün kurulacağını bildirdi

İçişleri ile Çevre ve Orman Bakanlığı ihale yasağı getirdi

İçişleri ile Çevre ve Orman Bakanlığı, 5 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi

Şile kumsalı Haberi

Şile kumsalı



Şile ''Tatil köyü'' oluyor


  YILLARDIR ihmal edilen, yolunun virajlı ve bozuk olması yüzünden ilgi çekmeyen İstanbul'un şirin köşesi Şile ilçesi bir ''Tatil köyü'' haline getiriliyor. Şile Belediyesi ve Turizm Bankası'nın yatırımlarıyla eskinin bakımsız Şilesi, şimdi İstanbul'un turizm cenneti niteliğine kavuşacak.

  Denizin temizliği, kumunun inceliği ve tabi haliyle yaz aylarında turist akınına uğrayan Şile'de geçtiğimiz ay başından itibaren yoğun çalışmalar başladı. Kumsal sahili, ağlayan kayaları, küçük yarımadasında ki kalesiyle turistlerin hayranlığını kazanan Şile'de yapılacak yatırımlar konusunda Belediye Başkanı Seceattin Güney şunları söyledi:

  ''Öncelikle Şile'nin girişini tanzim ettik,  Karayolları, YSE ve İstanbul Belediyesi'nin yardımlarıyla asfaltladık. Belediye olarak makine gücümüz yok....