03 / 05 / 2024

şile toki sözleşmeleri imzalandı mı

şile toki sözleşmeleri imzalandı mı

İstanbul Şile 2. Etap projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama tarihi 15 Aralık ve 16 Aralık olarak belirlendi.

Kira sözleşmeleri hangi gerekçeler ile feshedilebilir?

Kiracı ile ev sahipleri arasında yapılan kira sözleşmelerinin nasıl sona erdirilebileceği ve nasıl feshedildiği vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, ev sahibi kira sözleşmesini hangi gerekçe ile feshedebilir?

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Haber Ekspres köşe yazarı Dilek Yavuz Uysal, bugünkü köşesinde kira sözleşmeleriyle ilgili sorunları ve çözümlerini kaleme aldı. İşte Dilek Yavuz Uysal'ın 'Kira sözleşmeleri ile ilgili sorunlar ve çözümleri' başlıklı yazısı...

Kira sözleşmesi imzalarken nelere dikkat edilmeli?

Acele bir şekilde verilen karar ile okumadan imzalanan kira sözleşmeleri sonrasında kiracının kabusu oluyor. Peki kira sözleşmesi imzalarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde yapılabilecek!

İnsan Hakları Eylem Planı'nın uygulama takvimi belli oldu. Takvime göre; gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde gerçekleşebilecek.

Alarko GYO'nun kira sözleşmeleri tutarı 27 milyon TL oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkulleri için 2020 yılında yapılan kira sözleşmeleri tutarı KDV hariç yaklaşık 27 milyon TL oldu. 

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

8 soruda gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için ''Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinde eksik iş ve ayıplı itfa kavramları ile alıcının ayıplı ifa kapsamında talepleri ve Yargıtay kararlarını'' kaleme aldı. İşte o yazı...

6 soruda 2020 gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi ile Stajyer Avukat Batuhan Özata, ''Gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri''ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Koronavirüs nedeniyle kamu ihale sözleşmeleri feshedebilir mi?

İhale usulleriyle yapılan ihaleler sonucunda kamu idaresi ile yüklenici arasında imzalanan sözleşmeler koronavirüs salgını nedeniyle fesh edilebiliyor.

Kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri!

Konut veya çatılı iş yeri kiralama işlemlerinde kiralanan taşınmazların altı aydan daha uzun süreli kiralanması gerekiyor. Peki kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri nelerdir? İşte tm merak edilenler...

şile toki sözleşmeleri imzalandı mı Haberi

şile toki sözleşmeleri imzalandı mı


İstanbul Şile 2. Etap projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama tarihi 15 Aralık ve 16 Aralık olarak belirlendi.


2 oda 1 salon konutların bulunduğu Şile  TOKİ  2. etap projesinde yer alan 101 adet konutun sözleşmeeri 8 Kasım-18 Kasım tarihleri arasında imzalanmıştı.


İstanbul Şile 2. Etap Projesinde kalan 1 adet konut için ekte yer alan sözleşme imzalama programına göre sözleşme imzalama işlemi gerçekleştirilecek. 


Şile TOKİ 2. Etap sözleşme imzalama programı: