04 / 05 / 2024

şile toki

şile toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, İstanbul Şilede 208 adet konut,1er adet cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işleri yaptırmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2022 arsa kura sonuçları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sınuçları belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

Emlak Konut ile TOKİ protokol imzaladı!

TOKİ’nin sahip olduğu arazileri ihalesiz alıp müteahhitlere gelir paylaşımı yolu ile ihale eden Emlak Konut yöntem değişikliğine gitti. Artık sadece alıcı değil aracı da olacak...

Şile TOKİ kura sonuçları kazananlar listesi 20.04.2018!

Şile TOKİ kura sonuçları kazananlar listesi 20.04.2018 henüz belli olmadı. Şile TOKİ kura sonuçları kazananlar listesi 20.04.2018 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ ile 6 yılda 4 büyükşehir doğacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ise 2023 yılına kadar uygulayacağı 500 bin konutluk rinde kentsel dönüşüm projeleri” ve yeni sahalardaki modern siteleri ile adeta 4 büyükşehirin doğmasının yolunu açacak.

TOKİ Şile 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

İstanbul Şile 2. Etap projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama tarihi 15 Aralık ve 16 Aralık olarak belirlendi.

Sarayköy Belediyesi 410 konut için TOKİ ile anlaştı!

Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ 205 iş yeri ile 15 konutu satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 205 iş yeri ile 15 konutu satışa çıkardı. TOKİ’den 7.500 TL’den başlayan iş yerleri, 65.633 TL’den başlayan konutların ihalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

şile toki Haberi

şile toki

Yapılan açıklamalara göre yer tesliminden sonra işin 640 takvim günü içinde bitirilmesi gerekirken ihale Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya Ankara adresinde 13 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

DETAYLAR ŞÖYLE:

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) İHALE İLANI
İSTANBUL ŞİLE 208 ADET KONUT,1ER ADET CAMİ VE BÜFE İNŞAATLARI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞLERİ
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ
İstanbul Şile 208 adet Konut,1er adet Cami ve Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2011/173777
1-İdarenin
a) Adresi : T.C.Başbakanlık...