02 / 05 / 2024

Silestone Blanco Zeus

Silestone Blanco Zeus

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Berat Sezer Avcu tarafından Kuruldu!

Zeus Konut Yapı Sistemleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeus Konut Yapı Sistemleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sennur Put tarafından kuruldu.

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavurköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Uzun tarafından kuruldu.

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

Blanca Blanco'nun California'daki evi kül oldu!

ABD'nin California eyaletinde başlayan orman yangınının yarattığı felaket gün yüzüne çıkıyor. Blanca Blanco'nun evi yıkıntıya döndü.

Silestone'dan mimari estetiği simgeleyen Suede yüzeyler!

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

Zeus Lepsynos Tapınağı'nın değeri artacak!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Zeus Lepsynos Tapınağı'nın da bulunduğu Euromos Antik Kenti'nde kazı ve belgeleme çalışmaları yapılıyor. Kazı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abuzer Kızıl, ''Tapınağın antik değeri bir kat daha yükselecektir'' dedi.

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor!

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Integrity'den otantik ve antibakteriyel evyeler!

Kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone’un otantik Integrity kuvars evyeleri, çizilmez yüzeyi, dayanıklılığı ve akışkan tasarımıyla mutfaklarınıza uyumlu bir estetik katıyor ve üst düzey dayanıklılık sunuyor.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Silestone Blanco Zeus Haberi

Silestone Blanco Zeus

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticisi Cosentino, 25 yılı aşkın deneyimi ile yüzey sektöründe çığır açmayı sürdürüyor. Kullanıcıların eğilimini her zaman dikkate alan ve Ar-Ge çalışmalarını bu kapsamda sürdüren Cosentino, Silestone’un yeni renk paletindeki beyaz tonlarla istenilen kalite ve estetiği piyasaya sürdü. Beyazı sadece bir renk olarak ele almayan, aynı zamanda bir yaşam şekli olarak da değerlendiren Silestone koleksiyonundaki kullanıcıların en çok tercih ettiği renk de beyaz. Koleksiyondaki Blanco Zeus, dünya mutfaklarında en çok öne çıkan renk. İnce tanecikli ve saf beyaz cilası ile son derece çarpıcı ve benzersiz bir güzellik sunuyor. 

Estetik ve kalite bir arada

Beyazın olağanüstü saflığını bir adım ileri taşıyan Silestone, Iconic White’la yüzey sektörünün en parlak ve en göz alıcı beyaz tonunu da geliştirdi. Iconic White...