10 / 05 / 2024

Şili projeleri

Şili projeleri

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile röportaj gerçekleştirdi. İnönü, Şişli'de ada bazlı dönüşümün gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.

Şili'de 7,6'lık artçı şok kaydedildi!

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi tarafından alınan bilgiye göre Güney Amerika ülkelerinden Şili'de dünkü 8,2 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez de 7,6'lık artçı şok kaydedildi.

Şili'de 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Şili'nin Iquique kentinin 60 kilometre kuzeybatısında 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Iquique kentinin 60 kilometre kuzeybatısındaki deprem, 20 kilometre derinlikte meydana geldi.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Konut projeleri için verilen vaatlere dikkat!

Konut projeleri satışı sırasında projeye ilişkin verilen vaatlerden birinin dahi eksik olması halinde alıcıya tazminat ödenmesine karar verildi. 

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Millet bahçesi ihalelerine ilişkin 5 soru mecliste!

Millet bahçesi projeleri için yapılan ihaleler meclis gündeminde konu oldu. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Baraj yapımı için yerleri kamulaştırılanların iskanına ilişkin esaslar!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından yapılan veya yapılacak baraj projeleri için bu alanında kalan gayrimenkullerin kamulaştırılması sonucunda yerlerini terk etmek zorunda kalanların iskanına ilişkin usul ve esaslar belirlendi..

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Şili projeleri Haberi

Şili projeleri

Seçimden bu yana iki yıl geçti, öncelikle bu iki yılın değerlendirmesini alalım sizden.


Bir kere çok çabuk geçti. 2014 senesinden 30 Mart seçimleriyle geldik. Şişli halkı 15 yıl boyunca alıştığı yönetim tarzından sonra bana alışmaya çalıştı.



Son dönemlerde bütün belediyelerin en önemli gündem maddelerinden biri kentsel dönüşüm. Şişli çok merkezi ama bu konuda sıkıntılı. Yapı stoku eski. Kuştepe ve Mahmut Şevket Paşa Mahallesi var... 


Şişli sadece Abdi İpekçi ve Nişantaşı değil. Kuştepe de bizim, Yayla Mahallesi de bizim, Mecidiyeköy'ün alt tarafları da bizim. Buralarda yapı stoku çok eski. Bilinçsiz yapılmış ve mülkiyet sorunları var. Gecekondudan başlayıp bina olmuş yerler var. Binanın arsa mülkiyeti bina sahiplerine ait değil. Önemli gördüğümüz iki yer var, biri Mahmut Şevket Paşa diğeri Kuştepe. Kentsel dönüşüm yaparken amacımız...