23 / 05 / 2024

Silivri Belediyesi Hizmet Evi projesi

Silivri Belediyesi Hizmet Evi projesi

Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Silivri Belediyesi Hizmet Evi için hazırlıklar başladı!

Silivri Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi üzerinde eski kreş binası olarak kullanılan, yapı ömrünü tamamlamış binanın kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Silivri Belediyesi Hizmet Evi projesi Haberi

Silivri Belediyesi Hizmet Evi projesi


Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.


Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi, 48 ada 151 parselde yer alan, mülkiyeti Silivri Belediyesi’ne ait yapı ekonomik ömrünü tamamlamış olması, can güvenliği açısından tehdit oluşturması nedeniyle geçtiğimiz günlerde belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkılmıştı. Bölgede incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önümüzdeki yılın ilk aylarında kreş binasının yanındaki belediye ek hizmet binasının da kaldırılarak, Hizmet Evi projesi için çalışmaların başlayacağını dile getirdi. İçerisinde Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hizmet vereceği, Dernekler Yerleşkesi’nin yer alacağı Silivri Belediyesi Hizmet Evi binasının üst katında da çok amaçlı salon yapılması planlanıyor.



Silivri...