21 / 05 / 2024

Silivri Belediyesi ödülleri

Silivri Belediyesi ödülleri

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü 'ne layık görüldü.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Silivri Belediyesi Hizmet Evi için hazırlıklar başladı!

Silivri Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi üzerinde eski kreş binası olarak kullanılan, yapı ömrünü tamamlamış binanın kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Silivri Belediyesi imara açılacak arazi iddalarını yıktı!

Silivri Alipaşa Mahallesi'nde şahıslara ait tarım arazilerini tel çitle çevirerek "imara açılacaktır" şeklinde tabela dikenler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirilirken, Silivri Belediyesi yıkım ekipleri tarafından arazi içerisinde bulunan tabela yıkıldı.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

Silivri Belediyesi ödülleri Haberi

Silivri Belediyesi ödülleri


Silivri Belediye Başkanı Özean Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Artı 1 TV'nin Yeşil Ekonomi programı kapsamında bu yıl 3.sü gerçekleşen Yeşil Ekonomi Ödül Töreni, Yapı Kredi Korusu'nda düzenlendi. Çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle proje üretmiş kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği tören, iş dünyasından bürokrasiye, yerel yönetimlerden merkezi yönetime tüm ekonomi çevrelerini bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri'yi İstanbul'a en yakın, kirliliğe en uzak tutmaya çalışması; yoğurt, domates, karpuz, kavun ve bamya gibi yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkmasını sağlaması nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Ödülünü Varyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş'tan alan Işıklar; "ilçemizin yerel değerlerinin korunarak gelişmesi...