21 / 05 / 2024

Silivri Belediyesinin aldığı ödüller

Silivri Belediyesinin aldığı ödüller

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü 'ne layık görüldü.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları çekildi!

40 bin 392 kişi başvurduğu ve 1.396 adet konutun yer aldığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların daire belirleme kuraları bugün çekildi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

İstanbul depremi için çarpıcı rapor: Silivri depremi sürpriz bir deprem!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, tarafından hazırlanan 'Silivri Depremi Ön İnceleme raporu'nda "Silivri depremi odak mekanizması çözümleri itibarıyla sürpriz bir depremdir." ifadeleri yer aldı.

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Silivri'de arsasını İBB'ye veren Ruşen Adalı, 100 mezar yeri aldı!

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

Silivri Belediyesi sattığı arsaları 3 katına geri aldı!

Silivri Belediye Başkanı Işıklar göreve geldi, belediyeye ait 94 tarla, arsa statüsüyle satıldı. Şikayet olunca tarlalar 3 katına geri alındı...

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 10 gün!

Toplam 1.508 dairenin yer aldığı KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 10 gün. Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başladığı projede hiç evi olmayanlar ev sahibi olacak...

KİPTAŞ Silivri müracaat formu 2018!

KİPTAŞ Silivri müracaat formu 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1.508 sosyal konutun yer aldığı projede satışlar daha önce ev sahibi olmamış vatandaşlar için yapılacak. 

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Silivri'de acele kamulaştırma kararı alındı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Silivri İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazlar Hakkındaki kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Silivri Belediyesinin aldığı ödüller Haberi

Silivri Belediyesinin aldığı ödüller


Silivri Belediye Başkanı Özean Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Artı 1 TV'nin Yeşil Ekonomi programı kapsamında bu yıl 3.sü gerçekleşen Yeşil Ekonomi Ödül Töreni, Yapı Kredi Korusu'nda düzenlendi. Çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle proje üretmiş kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği tören, iş dünyasından bürokrasiye, yerel yönetimlerden merkezi yönetime tüm ekonomi çevrelerini bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri'yi İstanbul'a en yakın, kirliliğe en uzak tutmaya çalışması; yoğurt, domates, karpuz, kavun ve bamya gibi yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkmasını sağlaması nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Ödülünü Varyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş'tan alan Işıklar; "ilçemizin yerel değerlerinin korunarak gelişmesi...