02 / 05 / 2024

Silivri etkinlik alanları

Silivri etkinlik alanları

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Kartal deprem toplanma alanları!

İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında saat 13.59’da 5,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar deprem toplanma alanlarını araştırmaya başladı. Peki Kartal deprem toplanma alanları nerede? İşte Kartal deprem toplanma alanları...

Gaziosmanpaşa deprem toplanma alanları!

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13.59’da meydana gelen deprem sonrası gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Gaziosmanpaşa toplanma alanları nerede? İşte Gaziosmanpaşa toplanma alanları...

Kiptaş Silivri 3. Etap kura çekimi yarın!

Bugüne kadar inşa ettiği 80 bin konutla kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına yayan ve insanımıza yaşanabilir alanlar sunan KİPTAŞ’ın Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyecanı yaşanacak.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap fiyat listesi!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi sadece evi olmayanlara özel olarak orta ve dar gelirli ailelere yönelik satışa sunuluyor. 

Social İstanbul Kemer Country açıldı!

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı.

Silivri Belediyesi'nde tarım alanlarının kiraya verilmesi görüşülecek!

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin 1. Oturumu bugün gerçekleştirilecek.

Kuzey Yakası nerede?

Emlak Konut projesi olan Kuzey Yakası İstanbul Başakşehir’de ofisler yarın satışa çıkıyor. Projede 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanlarına da yer veriliyor.

Silivri'de termik santral projesine tepki!

Silivri'de yapılması planlanan termik santral projesine karşı etkinlik düzenlendi. Termik santral yerine güneş enerjisine yönelmek gerektiğini belirtildi.

Silivri'de yedi mahallede turizm tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli - Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı - Yolçatı Mahalleleri, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı...

Silivri Çanta Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çanta Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Silivri etkinlik alanları Haberi

Silivri etkinlik alanları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile mahallelere prestij kazandırmaya devam ediyor. Silivri’nin tüm mahallelerinde yol düzenlemelerinin yanı sıra, park ve spor alanı düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor.Bu kapsamda Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.


NELER YAPILACAK?


Kavaklı İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında gerçekleştirilen Park ve Etkinlik Alanı Çalışmaları kapsamında; 312 metrekare çok amaçlı spor sahası (Basketbol- Voleybol- Tenis), 1300 metrekare amfi basamaklar ve etkinlik sahası, 150 metrekare yürüyüş alanı, 400 metrekare saha etrafı tel çit ve 400 metrekare yeşil alan düzenlemeleri hayata geçirilecek. Çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 



Silivri...