04 / 05 / 2024

Silivri gecekondu denetim

Silivri gecekondu denetim

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarında riskli olarak ilan edilen ve yıkım kararı verilen yapıların yıkım işlemlerine hız verildi.

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ergün tarafından kuruldu.

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Şılak tarafından Silivri'de kuruldu.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenap Aras ve Gökhan Umuç ortaklığında kuruldu. 

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahirhan Orak tarafından kuruldu.

Çetin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erol tarafından kuruldu.

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Emrullah Yıldız tarafından Silivri’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015 'te, Silivri Alibey Mahallesi 'nde, Orhan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir'de 10 yıl sonra gecekondu kalmayacak!

Avrupa Yapı Denetim Kurulu İzmir Toplantısı'nda konuşan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'de gelecek 10 yıl içerisinde gecekondu kalmayacaktır diye düşünüyoruz" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de gelecek 10 yıl içinde gecekondu kalmayacak!

Avrupa Yapı Denetim Kurulu İzmir toplantısına İzmir Ticaret Odası ev sahipliği yaptı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş katıldı. Demirtaş, "İzmir'de gelecek 10 yıl içinde gecekondu kalmayacak" dedi...

Silivri'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık tekne imalathanesi!

 Silivri 1. İcra Müdürlüğü, ilçede bulunan fiber tekne imalatı yapılan atöyleyi ve bahçesini taşınmaza 4.771.328 TL tahmini fiyat üzerinden satışa çıkardığını açıkladı

Silivri Kınalı Çağdaş Kent'te yasam bayramda başlıyor!

Anka Yapı, Silivri Kınalı'da yürüttüğü 483 konutlu Çağdaş Kent 3. Etap'ta yaşam Rama-zan ve Zafer Bayramı'nın birlikte.kuflandığı 30 Ağustos'ta başlıyor

Silivri gecekondu denetim Haberi

Silivri gecekondu denetim

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; 6306 sayılı Afet Riski Altında bulunan Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında Riskli Yapı Tespit Raporu verilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hakkında yıkım kararı verilen yapıların yıkımı tamamlandı.

Buna göre Alibey Mahallesi Çimen Sokak No: 2, 108 Ada 2 Parsel zemin ilave 5 kat ve Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yosun Sokak No: 2, 512 Ada 1 Parsel zemin ilave 4 katlı yapıların ilgilileri tarafından yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi ekipleri tarafından ilgili kurum ve kuruluşlarla gerekli koordinasyonları sağladığı çalışmalarda, yıkım işlemleri güvenlik önlemleri tamamlandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM NEDİR?

Kentsel dönüşüm; 6306 sayılı Afet Riskli Yapıların Yenilenmesi Hakkında Kanunu...