10 / 05 / 2024

Silivri Genç mimarlık adres

Silivri Genç mimarlık adres

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Genç ve Yusuf Genç ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Baysal tarafından kuruldu.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Artum Materials İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artum Materials İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahsun Aydın ve Uğur Takyav tarafından kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Silivri Genç mimarlık adres Haberi

Silivri Genç mimarlık adres

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:

1. MİMARLIK-MÜHENDİSLİK - -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimive uygulamasını yapmak veya başka bir firma...