02 / 05 / 2024

Silivri gümüşyaka bina yıkımı

Silivri gümüşyaka bina yıkımı

Silivri Gümüşyaka mahallesinde 30 yıldır atıl durumda olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Silivri Gümüşyaka Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri ilçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 258 ve 262 adalar arasında kalan tescil harici alan ve 1049 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Arı tarafından kuruldu.

Gümüşyaka'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Silivri İcra Dairesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 695 Ada, 1 Parselde yer alan 5 katlı hotel ve arsasını 6 milyon 300 bin TL'ye icradan satıyor...

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Silivri gümüşyaka bina yıkımı Haberi

Silivri gümüşyaka bina yıkımı


Silivri Gümüşyaka Mahallesi 54 pafta 2125 parsel üzerinde yaklaşık 30 yıldır atıl durumda bulunan metruk yapı, can ve mal güvenliği açısından yarattığı tehlike nedeniyle 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39. Maddesine göre alınan Encümen Kararına istinaden Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gece Kondu Denetim ve Uygulama Birimi tarafından, tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla tamamlandı. Ekipler Silivri genelinde yer alan metruk yapıların yıkım çalışmalarını sürdürüyor.




Silivri...