17 / 05 / 2024

Silivri Öncü İnşaat iletişim

Silivri Öncü İnşaat iletişim

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Ege Sakallıoğlu ve Mahmut Berker Sakallıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Silivri Öncü İnşaat iletişim Haberi

Silivri Öncü İnşaat iletişim

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Ege Sakallıoğlu ve Mahmut Berker Sakallıoğlu ortaklığında kuruldu.

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...