05 / 05 / 2024

silivri toki evleri başvuru

silivri toki evleri başvuru

Toplam 1.356 konutun kurayla satışa çıkacağı TOKİ Silivri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. TOKİ Silivri projesi 2018 başvuru tarihleri ise 18-19 Haziran olarak açıklandı...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi 24 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Keles Belediyesi TOKİ Evleri!

Keles Belediyesi TOKİ Evleri'nde toplam 80 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor ve 141 bin 577 TL'ye kadar çıkıyor.

TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ alt gelir grubu konutlarından ev sahibi olduğunuzu ancak ödemeleriniz bitmeden evi kiraya vermek istediğinizi düşünelim. Bu durumda, TOKİ evleri kiraya verilir mi? Verilemez mi?

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 283 TL'den başlangıç gösterdiği Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri'nde toplam 441 adet konut satışa sunuluyor. Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları bugün başlıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu kapsamında toplam 251 daire açık satışa sunuluyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

silivri toki evleri başvuru Haberi

silivri toki evleri başvuru

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Silivri'de 2 projesini satışa çıkardı. Projelerden biri orta gelir grubuna, diğeri ise alt gelir grubuna özel satılacak.

Alt gelir grubu projesi 

TOKİ Silivri alt gelir grubu projesinde 934 adet daire yer alıyor. Projedeki daieler 198 bin TL'den başlıyor. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede daire alanları 76,05 metrekare ile 98,36 metrekare arasında değişiyor.TOKİ Silivri projesi 2018 başvuru tarihi 18-29 Haziran 2018 olarak açıklandı. Projenin kura çekilişi ise  18 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

Silivri 1. ve 2. Etap Projesi

TOKİ Silivri 1. ve 2. Etap projesinde 422 adet daire var. 3 oda 1 salon daireler yer aldığı projede daire alanları 106,01 metrekare ile 129,19 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlıyor....