05 / 05 / 2024

silivri toki satışa çıktı mı

silivri toki satışa çıktı mı

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri projelerini Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarmayı planlıyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

TOKİ Silivri Alipaşa'daki 24 iş yerini satışa sunuyor!

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Alipaşa Silivri TOKİ 3+1 kura sonuçları!

Alipaşa Silivri TOKİ 3+1 kura sonuçları henüz açıklanmadı.  Orta gelir grubu kapsamında satışa sunulan 422 konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018!

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018  haberimizde yer alıyor. 934 konutun alt gelir, 422 konutun orta gelir grubu için satışa sunulduğu projede kura heyecanı başladı...

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ'nin Silivri konutları satışa çıkıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için inşasına başlanan bin 356 yeni konutu kura yöntemiyle satışa sundu. 

TOKİ Silivri projesi ne zaman satışa çıkacak?

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri projelerini Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarmayı planlıyor.

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

silivri toki satışa çıktı mı Haberi

silivri toki satışa çıktı mı

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projelerine hız verdi.

Kayaşehir 605 konut projesini geçtiğimiz ay satışa çıkaran TOKİ, Kayaşehir 22. Bölge'de inşa edeceği 862 konutun ihalesini de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Silivri'de de toplam 1.356 adet konut inşa eden TOKİ, Silivri projelerini Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarmayı planlıyor.

TOKİ Silivri projesi
TOKİ Silivri 1. Etap projesinde 598 adet konut, 2. Etap projesinde ise 758 adet konut yer alıyor. Birinci etap konutların 488’i 2+1 ve 110’u 3+1 planında, ikinci etap konutların ise 446’sı 2+1 ve 312’si 3+1 şeklinde tasarlandı.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği TOKİ Silivri projesinde ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, söveler, kat silmeleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.

Silivri TOKİ projesiyle, Silivri’de...