05 / 05 / 2024

silivri yapı tarama çalışmaları

silivri yapı tarama çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 binanın deprem risk performanslarının belirlenmesi için ihale gerçekleştiriyor. 

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Şılak tarafından Silivri'de kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Eden Yapı Silivri fiyat!

Eden Yapı Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eden Yapı Silivri fiyat bilgisi ve proje detayları...

Eden Yapı Silivri projesi nerede?

Eden Yapı Silivri projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eden Yapı Silivri projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eden Yapı Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Eden Yapı Silivri Alipaşa'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 74 milyon 746 bin 332 TL'ye mal olacak.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Silivri'de Hazine arazisinin imar planında değişiklik yapılması mecliste!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son dakika: İstanbul'da 2 bin kişi başvurdu!

İzmir'de geçtiğimiz ay gerçekleşen deprem sonrasında İstanbul'da 2 bine yakın kişinin yapı tarama testi başvurusu yaptığı açıklandı. En çok başvurunun ise Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar'dan yapıldığı ortaya çıktı.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

silivri yapı tarama çalışmaları Haberi

silivri yapı tarama çalışmaları

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Avcılar ve Silivri ilçelerinde bulunan 2000 yılı öncesi inşa edilmiş binaların ikinci kademe değerlendirme yöntemleriyle deprem risk performanslarının belirlenmesi hizmet alım işi” için ihale gerçekleştiriyor. 26 Ekim 2020 tarihinde saat 10:00'da yapılacak ihale kapsamında 32 bin 377 adet binanın deprem risk performansı belirlenecek.

İhale ilanı:
İhale Konusu    Avcılar ve Silivri ilçelerinde bulunan 2000 yılı öncesi inşa edilmiş binaların ikinci kademe değerlendirme yöntemleriyle deprem risk performanslarının belirlenmesi hizmet alım işi
İhale Kayıt No    2020/488622
İhale Tarih ve Saati    26 Eki 2020 Pzt 10:00
İhaleni Yapılacağı Yer    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü, İhale Salonu Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Kat:4 Bakırköy/İstanbul
İlgili Müdürlük / Birim    İstanbul Şehircilik Atölyesi Müdürlüğü (İŞAT)
İlgili Adres  ...