14 / 05 / 2024

Silivride 7 mahallenin imar planı askıda mı

Silivride 7 mahallenin imar planı askıda mı

Silivri Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büçüksinekli, ve Fenerköyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri idari sınırlarını kapsayan alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı yarın askıdan indiriliyor. İşte o plan...

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planı kararı onaylandı...

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Çorum Meclisi'nde 7 mahallenin imar planı görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı 3 Ekim 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, 7 mahallenin imar planı değişikliği görüşülecek.

Antalya Kırcami planlarına jet onay!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümeni, Muratpaşa Belediyesi’nin 15 Ağustos Çarşamba aynı gün gönderdiği, Kırcami Planlama sürecindeki 7 mahallenin itiraz değerlendirmelerini jet hızıyla onayladı.   

İzmir Bayındır'a 7 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla Bayındır merkezdeki 15 mahallenin 30 yıllık içme suyu şebekelerini baştan sona yeniliyor.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Alaçam'a 5.4 milyonluk yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Alaçam ilçesinin kırsal kesimindeki 7 mahallenin içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir'den 7 mahalleye yol yatırımı!

Malatya’ya yakın ilçelerden biri olan Akçadağ’da yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi 7 mahallenin daha yol problemini çözdü.

Antalya'daki 7 mahallenin su sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.

Silivri'de 7 mahallenin imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri ilçesine bağlı Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli imar planını bugün askıya çıkardı.

Beykoz'da 7 mahallenin imar planları askıda!

Beykoz’daki 7 mahalleyi kapsayan 1. Etap imar planları askıya çıkarıldı. 19 Ocak 2015-17 Şubat 2015 tarihleri arasında askıda kalacak olan imar planlarına 17 Şubat 2015 tarihine kadar itiraz edilebilecek.

Silivride 7 mahallenin imar planı askıda mı Haberi

Silivride 7 mahallenin imar planı askıda mı

Silivri İlçesi, Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büçüksinekli, ve Fenerköyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri idari sınırlarını kapsayan alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı yarın askıdan indiriliyor.


İmar planının detayları için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan 28424 dosya numaralı imar planı tadilatını 12 Haziran'da kabul etti ve 17 Eylül'de askıya çıkardı.


Silivri'de 7 mahallenin imar planını indirmek için