16 / 05 / 2024

Silva Alemdağ projesi

Silva Alemdağ projesi

Silva Evleri yaklaşık 1 ay sonra aktif hale gelecek. A-Z Yapı'nın hayata geçireceği proje; Alemdağ'da yer alıyor...

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

"Alemdağ’da yeni bir Mod" sloganıyla basına tanıtılan MOD Alemdağ projesi  36 adet daireden meydana geliyor. MOD Alemdağ fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Peki Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Alemdağ Terrace Koru ev fiyatları!

Alemdağ Terrace Koru ev fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Koru projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Hanem Alemdağ'da teslimler Haziran 2016'da!

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Terrace Koru Alemdağ ödeme koşulları!

Terrace Koru Alemdağ ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle taksit olanağı sunuluyor. İnanlar İnşaat projesi Terrace Koru Evleri'nde fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık!

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık konutların fiyatları 302 bin TL'den başlayarak değişiyor. Terrace Koru Evleri projesi 2017 yılının sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Teras Koru Evleri Alemdağ fiyatları!

Teras Koru Evleri Alemdağ fiyatları 302 bin TL'den başlayarak, 600 bin TL'ye kadar değişiyor. İnanlar İnşaat Terrace Koru projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Terrace Koru Alemdağ fiyat listesi!

Terrace Koru Alemdağ fiyat listesi 302 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Koru projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Dekon Silva Konutları'nda son 4 çatı dubleksi! 600 bin TL'ye!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor. Toplamda 260 dairenin yer aldığı Dekon Silva projesi 4 blok halinde inşa ediliyor.

Dekon Silva'da son daireler satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Dekon Silva projesi toplam 260 konuttan oluşuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Silva Alemdağ projesi Haberi

Silva Alemdağ projesi

A-Z İnşaat tarafından inşa edilecek olan Silva Evleri yaklaşık 1 ay sonra aktif hale gelecek. Henüz detayların belirlenmediği Silva Evleri,  İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy sınırları içerisindeki Alemdağ'da yer alacak. 1+1'den çeşitli büyüklükte 3+1'e kadar konut seçeneklerinin yer alacağı Silva projesi yatırım amaçlı da kullanılabilinecek. 


A-Z İnşaat'ın hayata geçireceği projede sosyal alanlar içerisinde fitness center'dan yürüme alanlarına, çarşılara kadar pek çok ihtiyacı karşılayacak tesisler bulunacak. 


A-Z İnşaat'ın tamamladığı konut projeleri:

- Meritlife Göl Konakları

- Sempre Konutları

- Meritlife Park

- Meritlife Bulvar


Devam eden konut projeleri:

- Hayat Meritlife



0216 364 71 00 - 01

http://www.meritlife.net


Kübra...