02 / 05 / 2024

Silva Balat projesi

Silva Balat projesi

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Cathay Group'tan “Nivo’lular Tanışıyor” projesi!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Silva Balat 10 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, projelerinin birisini bitirirken hemen yenilerine başlıyor.

Bursa'ya 615 konutluk Central Balat projesi geliyor!

Bursalı iş adamı İbrahim Orhan'a ait 28 bin metrekarelik fabrika arsası üzerine 1,5 emsalle inşa edilecek dev rezidans ve AVM için resmi süreç başlatıldı. Bursa, 615 konutluk yeni küçük bir şehir ve AVM'ye daha kavuşacak.

Nilüfer Balat'a sosyal proje müjdesi!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Bursa Balart Projesi'nde yaşam Ekim sonunda başlıyor!

BURSA'NIN yükselen değerleri arasında yer alan Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Balart Projesi'nde Ekim ayı sonunda yaşam başlıyor.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Silva Balat projesi Haberi

Silva Balat projesi

Alpiş, Silva Balat projesini 2017 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyor. 

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki proj esinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı. 4+1, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak toplam 72 dairelik yeni projeleri hakkında açıklamada bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "İki bloktan oluşacak Silva Balat projemizde hedef kitle olarak yeni evliler ile çekirdek aileleri hedefledik. Kalite odaklı projemizde kapalı yüzme havuzu, fîtness salonu, cafe, kapalı otopark gibi sosyal üniteler olacak. 10 müyon dolar değerindeki bu projemizi 2017 yılı sonunda bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Karaalp, Silva Balat Projesi ile eş zamanlı yürütecekleri 90...