19 / 05 / 2024

Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak

Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak

Türkiye’yi mikrofiber kumaş ile tanıştıran ve network marketing sektöründe yerli sermayeye sahip ilk şirketler arasında yer alan Silva, yine inovatif ürünlere yöneldi.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

İntema İnşaat ilişki taraf işlemlerinin yönetim kurulu sonucu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., yaygınlık ve süreklilik arz eden ilişki taraf işlemlerine ilişkin yönetim kurulu raporunun sonuç bölümünü yayınladı.

Agah Uğur Borusan Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Agah Uğur Borusan Yatırım ve Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Asset Yatırım Yönetim Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Yatırım Yönetim Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Timurlenk, İlknur Timurlenk Akkurt, Merve Timurlenk Şengül tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Haziran'da kuruldu.

SFF Gayrimenkul Pazarlama ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

SFF Gayrimenkul Pazarlama ve Yönetim Anonim Şirketi Selim Sözüer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bayrampaşa, Terazidere Mahallesi, Çifte Havuzlar'da kuruldu

HD Yönetim İşletme ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

HD Yönetim İşletme ve Pazarlama Anonim Şirketi, Mehmet Avni Kığılı, Ufuk Elmas, Yavuz Zaman ve Ziya Altan Elmas tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs 2013'te kuruldu

İntema İnşaat yönetim kurulundaki değişiklik onaylandı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeler Yatırım ve Pazarlama A.Ş. yönetim kurulundaki atamalar onaylandı.

İntema İnşaat'ta yönetim kurulu istifaları onaylandı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'de yönetim kurullarına tüzel kişinin temsilcisi olarak seçilmiş bulunan gerçek kişilerin istifa etmeleri ve yerine seçim yapılmasına karar verildi.

Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak Haberi

Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak

Polyamid ve polyester elyafın inceltilmesi ile üretilen, çevreye duyarlı özelliğiyle dikkat çeken mikrofiber kumaşı Türkiye’de üreten Silva, hem Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdı hem de network marketing sektöründe atağa geçti. 


Tekstil sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak, tekstil sektöründe birçok ilke öncülük ediyor. Adidas, Nike, Reebok ile HM, Zara gibi ünlü markalarla çalışan Karapıçak'ın Fenerbahçe’nin formaları için kullanılan kumaşlarda, Amerika’daki bir basketbol takımının formalarında, olimpiyat sporcularının kıyafetlerinde imzası bulunuyor. 


Tekstilde dünya ölçeğinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Karapıçak, yurtdışındaki fuarlara katılmaya özen gösteriyor. Karapıçak 2003 yılında Fransa’da katıldığı bir fuarda da ilk kez mikrofiber kumaş ile karşılaşıyor. O dönemde dünyada yalnızca bir kaç firmanın ürettiği ve üretim süreçleri gizli tutulan ürün hakkında araştırma yapan Karapıçak, bu kumaşı...