14 / 05 / 2024

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm adres

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm adres

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Saaderdere Mahallesi'nde kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ertürk tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Saaderdere Mahallesi'nde kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm adres Haberi

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm adres

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-  İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...