08 / 05 / 2024

Silverline Ankastre ile ankastre yaşamı

Silverline Ankastre ile ankastre yaşamı

Yeni yaşam tarzının bir sembolü olarak mutfakların gözdesi haline gelen ankastre, teknoloji odaklı ve şık tasarımları ile mutfaklarda daha dekoratif formlarda karşımıza çıkmaya başladı.

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Beko'dan bomba gibi kampanya! Haziran ayı bereketi ile geldi! Bu kampanyayı mutlaka değerlendirin 

Beko’dan harika bir kampanya duyurusu daha yapıldı. Oliz uygulaması aracılığı ile yapılan alış verişler için seçili ürünlerde (Beyaz Eşya, Ankastre Set veya TV Alışverişinde) 1.600 TL değerinde Beko mini keyf Türk kahvesi makinesi hediye. Kampanyanın detayları haberimizde.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak'ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak, dokunmatik kontrol mekanizması ve vitroseramik yapısı ile mutfaklarda yerini alıyor. Peki elektrikli ocak indirimle ne kadara satılıyor? 

Silverline Ankastre ile ankastre yaşamı Haberi

Silverline Ankastre ile ankastre yaşamı

Yeni yaşam tarzının bir sembolü olarak mutfakların gözdesi haline gelen ankastre, teknoloji odaklı ve şık tasarımları ile mutfaklarda daha dekoratif formlarda karşımıza çıkmaya başladı. Modernleşmeyle birlikte evde sosyalleşmenin en önemli odağı haline gelen mutfaklar, diğer sosyal alanlarla daha iç içe bir mimari yapıya büründü. Daha görünür ve şeffaf bir yapı ile sınırların kalktığı mutfaklarda ankastre artık yaşamın tam odağında…


Tasarımın günlük hayata entegrasyonu üzerine yoğunlaşan Silverline Ankastre, günlük hayata uyum sağlayan basit ama fonksiyonel, kullanıcısı ile etkileşime geçen ürünler üzerine odaklanıyor. Marka estetik değerleri ürüne, deneyimin ve fonksiyonun doğal bir sonucu olarak en yalın haliyle entegre ediyor. Silverline güncel trendlerin detaylı analizi sonucu ulaştığı tasarım stratejisini “simple +” olarak adlandırdığı tasarım felsefesi kapsamında yönetiyor. Bu felsefe kullanıcısına ‘basit ama daha...