07 / 05 / 2024

silvio berlusconi sardunya villa

silvio berlusconi sardunya villa

Silvio Berlusconi, "bunga bunga" adını verdiği seks partilerini düzenlediği Sardunya'daki villasını elden çıkardı.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

1 Euro’ya satılık ev olur mu demeyin!

İtalya’nın Sardunya Adası’na bağlı Ollolai bölgesinde bulunan 200 taş ev yaklaşık 1 Euro’ya satılıyor...

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Londra'daki Frescobaldi, Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı!

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

Silvio Berlusconi 3 milyon Euro'ya villa satın aldı!

İtalya eski başbakanı iş adamı Silvio Berlusconi uzatmalı nişanlısı Francesca Pascale'ye 3 milyon euro karşılığında villa satın aldı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Silvio Berlusconi villasını 495 milyon euroya satıyor!

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, 168 dönümlük bir arazi üzerine kurulu villasını 495 milyon euroya Suudi kraliyet ailesine satıyor. Villanın 6 yüzme havuzu bulunuyor.

2003 yılında Sardunya Evleri'nde 104 milyar liraya daire!

2003 yılında Keleşler İnşaat tarafından inşa edilen Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri'nde bulunan daireler, büyüklüğüne göre, 104 milyar liradan (764 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2001 yılında Sardunya Evleri'nde 126 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!

2001 yılında Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri'nde bulunan daireler 126 milyar 240 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 130 metrekare normal kat daireler 126 milyar liraya satılıyormuş.

2000 yılında Sardunya Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri satışa sunulmuş. 36 ay sabit taksitle satılan daireler 33.5 (790 adet altın parası) milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kartal Kule'de Mayıs sonu itibariyle teslimlere başlanıyor!

Kartal Kule’ ye Türkiye Genel Müdürlüğü’nü taşıyacak olan REMAX’IN yanında Caribou Coffee ve büyük bir restoran işletecek olan Sardunya gibi kurumsal markalar da yerlerini aldılar.

silvio berlusconi sardunya villa Haberi

silvio berlusconi sardunya villa

İtalya'da seks skandallan yüzünden başbakanlık koltuğunu bıkarmak zorunda kalan Silvio Berlusconi, "bunga bunga" adını verdiği seks partilerini düzenlediği Sardunya'daki villasını elden çıkardı. 


9 milyar dolarlık servetiyle İtalya'nın en zengin adamı olan Berlusconi'nin, 80 hektarlık bir alana kurulan Villa Certosa adlı villasını tam 591 milyon dolara satmak için anlaştığı belirtildi. La Repubblica gazetesinin haberine göre 75 yaşındaki Berlusconi, bir kaç gün içinde villaya talip olan Arap veya Rus bir işadamıyla satış sözleşmesini imzalamak için Fransa'nın başkenti Paris'e gidecek. Berlusconi, Vatikan'ın iki katı büyüklüğündeki bir alan üzerine kurulu olan lüks villada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'e kadar bir çok lideri...