18 / 05 / 2024

Sim Ge Yapı adres

Sim Ge Yapı adres

Sim Ge Yapı Anonim Şirketi, Hüsnü Kerem Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Vezir Sokak, Işık Apartmanı'nda kuruldu.

Ka Ge Yapı Malzemeleri Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Ge Yapı Malzemeleri Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Görgülü tarafından kuruldu.

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Sarphan Finanspark'ta altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Sarphan Finanspark projesinin 3317 Ada 5 Parsel A Blok ile bu bloğa ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Akçaabat'ta kaçak yapıya geçit yok!

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde yer alan yaylalarda kaçak yapılaşmanın ve betonlaşmanının önüne geçiliyor. Akçaabat Belediyesi tarafından bölgede denetimlere başlandı.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit yok!

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit verilmiyor. Hatay Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, SİT alanlarını korumak için çalışmalara başladı.

Diyarbakır Kayapınar'da kaçak yapıya geçit yok!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi bölgedeki kaçak yapılar geçit vermiyor. Belediyeye ait park alanı üzerindeki kaçak yapılar yıkıldı.

DAP Yapı indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Dap Yapı yeni bir indirim kampanyasına başladı. 9 Nisan'a kadar sürecek olan DAP Yapı Çadır kampanyasında fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Peki DAP Yapı indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Ordu Fatsa'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Mehmet Özhaseki: Tüm riskli yapılar elden geçirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şehircilikte Yeni Vizyon" açılışında konuştu. Özhaseki, ''Tüm riskli yapıları elden geçirmek istiyoruz'' dedi.

2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile belirten Sur Yapı 9 projesi için ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyasını başlattı. Peki 2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sim Ge Yapı adres Haberi

Sim Ge Yapı adres

Sim Ge Yapı Anonim Şirketi, Hüsnü Kerem Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Sim Ge Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve  araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...