06 / 05 / 2024

Sima Chafouz Moustafa

Sima Chafouz Moustafa

Summit Organizasyon Tanıtım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla kuruldu...

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nefın Damlakhı tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Binaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Moustafa A.M.A tarafından kuruldu.

Mh Telesolutıons Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mh Telesolutıons Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli  ile Moustafa Houmsı tarafından kuruldu.

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa Asayeh ve Sanaa Drıe ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Address Group Danışmanlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Address Group Danışmanlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Roni Moustafa tarafından kuruldu.

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Adel Moustafa Aly Afifi tarafından kuruldu.

Sima Chafouz Moustafa Haberi

Sima Chafouz Moustafa

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler veturlar düzenlemek, turizm faaliyetlerinde bulunmak, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi Yeniçeri Sokak Gökyapı İş Merkezi NO:42/6 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla...