07 / 07 / 2024

simav çifte minareli cami

simav çifte minareli cami

Kuşu Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Karaca, 19 Mayıs 2011'deki 5.9'luk depremin ardından hasar gördüğü için yıkılan Merkez Camii'nin yerine bu kez daha ihtişamlısını yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Sivas Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’nin restorasyonuna tepki!

Anadolu’nun ilk camilerinden olan Sivas’taki Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’de yapılan restorasyon büyük tepki topladı.

Çifte Minareli Medrese hizmete açıldı!

Anadolu’daki en önemli Selçuklu eserleri arasında yer alan Çifte Minareli Medrese, yaklaşık 5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından yeniden ziyaretçilere kapılarını açtı.

Erzurum Çifte Minareli Medrese'nin restorasyonuna 7 milyon TL harcandı!

Erzurum Çifte Minareli Medrese'nin restorasyon çalışmaları 5 yıldır devam ediyor. En son su borularıyla gündeme gelen tarihî yapıdaki çalışmalar 10 kez uzatıldı. Restorasyona bugüne kadar 7 milyon TL harcandı.

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da hayata geçirdiği projede yer alan 15 adet 3+1 daire kurasız olarak satışta. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı...

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi!

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi bugün başlıyor. Daire fiyatlarının 112 bin 630 TL'den başladığı TOKİ Kütahya Simav'da ev tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu!

Peşin ödemelerin 6 bin liradan başladığı projede ev fiyatları 112 bin 630 TL'den başlıyor. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu 1 Haziran 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 15 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri 1 Haziran'da başlayacak.

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

TOKİ Simav Çitgöl son başvuru!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl projesinde teslime hazır 15 adet konut açık satışa çıkıyor. Başvurular 1 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Simav Çitgöl başvuruları!

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut projesinde yer alan 15 adet teslime hazır olan konutlar kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut satışa sunuluyor. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

simav çifte minareli cami Haberi

simav çifte minareli cami


Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kuşu köyüne hayırsever vatandaşlar tarafından depreme dayanıklı 1,5 milyon liralık çifte minareli cami yapılıyor. Kuşu Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Karaca, 19 Mayıs 2011'deki 5.9'luk depremin ardından hasar gördüğü için yıkılan Merkez Camii'nin yerine bu kez daha ihtişamlısını yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti. 



Ege...