06 / 05 / 2024

Simetri Arge İnşaat adres

Simetri Arge İnşaat adres

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Yakup Tanrıverdi kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Simetri Emlak Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Emlak Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Lütfi Karagöz tarafından kuruldu.

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Yakup Tanrıverdi kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kurt tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Simetri Arge İnşaat adres Haberi

Simetri Arge İnşaat adres

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Yakup Tanrıverdi kuruldu.

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

ARGE 1. Araştırma geliştirme (AR-GE), (ÜR-GE) alanında proje üretmek, ergonomik tasarım projeleri geliştirmek ve bu konularda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek. 2. Şirket araştırma geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinde bulunabilmek için kurulmuş ve kurulacak teknoloji geliştirme bölgeleri (teknopark) içinde yer alarak tesisler, laboratuvarlar, atölyeler kurmak, teknolojinin gelişimini sağlayacak bilgileri elde etmek veya bilgilerle yeni malzeme, ürün ve araçlar üretmek, yazılım dahil olmak üzere yeni sistem ve hizmetleri oluşturmak veya mevcut olanları geliştirerek ilgili işletme ve kuruluşlara bu konuda hizmetler vermek, danışmanlık yapmak. İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...