07 / 05 / 2024

Simetri

Simetri

Ofis mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Simetri, günümüz yaşamının insanlara kattığı stres olgusunu hafifletecek genel mekanlar, eğitim alanları, sağlık merkezleri, ofisler, otel, ka

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Simetri Emlak Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Emlak Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Lütfi Karagöz tarafından kuruldu.

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Yakup Tanrıverdi kuruldu.

Simetri Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Geyve ve İbrahim Bingöl ortalığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kartal, Soğanlık Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Simetri Ofis Mobilyaları doğru çizgi sloganıyla büyüyor!

OFİS mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Projelerini evrensel tasarım ve uygulamalarıyla gerçeğe dönüştüren ve rotası dünya pazarı olan bir Türk markası.

Simetri ofis mobilyaları hayata geçirildi!

Ofis mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Simetri, günümüz yaşamının insanlara kattığı stres olgusunu hafifletecek genel mekanlar, eğitim alanları, sağlık merkezleri, ofisler, otel, ka

Hillpark'ta, Arrital Cucine'in merkez showroom'u açıldı

Dünya mobilya sektörünün markalarından İtalyan Arrital Cucine, Simetri Tasarım distribütörlüğünde Türkiye pazarına girdi.

 

20 şirket eleman arıyor

Teknik Yapı, Proplan, Tefirom Group, Ekur İnşaat, Simetri Tasarım, Fernas İnşaat, Cenk İnşaat, Zirve Mimarlık, Uran Holding, Siyah Kalem, Yıldızlar İnşaat, Aytaç İnşaat, Feka İnşaat, Başak Yapı, Ateş İnşaat, Morr İnşaat, Uygar Mimarlık, Atlı İnşaat, Özalp

Simetri Haberi

Simetri

Ofis mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Simetri, günümüz yaşamının insanlara kattığı stres olgusunu hafifletecek genel mekanlar, eğitim alanları, sağlık merkezleri, ofisler, otel, kafe ve restaurant projelerini evrensel tasarım ve uygulamalarıyla gerçeğe dönüştüren ve rotası dünya pazarı olan bir Türk markası. Simetri, dinamizm ruhunu tasarımlarına ve tamamladığı projelerindeki iş ortaklarına yansıtıyor. Firma, ülkemizin hızlı büyüyen ekonomisiyle aynı çizgide dünya mobilya pazarında etkin rol üstlenmek adına dış ticaretini sürekli artırıyor. Pek çok ülkeye ihracatı...