29 / 04 / 2024

Simgeşehir Konutları iletişim

Simgeşehir Konutları iletişim

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Simgeşehir Konutları'ndaki son daireler satışta!

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı. Simgeşehir Konutları'nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu.

Ankara Simgeşehir Konutları son iki bloğunu satışa sundu!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Self İstanbul Konutları iletişim!

Self İstanbul Konutları iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Self İstanbul Esenyurt projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Tema Şehir Konya iletişim!

Tema Şehir Konya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasını taşıyan Temaşehir Konya projesi için ön talep toplama süreci başladı...

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Konya Zermeram Konutları iletişim!

Ödemelere göre firma bünyesinde taksit imkanı sağlanan proje 800 milyon lira yatırım değerine sahip. Konya Zermeram Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 73 42 olarak belirlendi.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Simgeşehir Konutları iletişim Haberi

Simgeşehir Konutları iletişim

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir" Konutları'nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu. Güvenli bir site içeriğinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları'nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modem mimarisiyle Etimesgut'un en farklı konut, projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıydı her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları'ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; "Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu'nun farklı şehirlerinde ve Ankara'da binlerce aileye "mutluluğun anahtarını" teslim ettik. Bu...