29 / 04 / 2024

simit fiyatları 2022

simit fiyatları 2022

Türkiye'de son zamanlarda artan temel gıda ürünlerine bir yenisi daha eklendi. Başkentte simit 5 liraya satılacak. İşte detaylar...

TMO'nun ucuz un açıklamasına rağmen simit ve boyoza enflasyon zammı geliyor! İşte yeni fiyatı

Dolardaki artış akaryakıt ve gıda piyasalarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Mazota 2 liraya yakın zam haberinin ardından KKTC'de ekmeğin 7 lira olduğu haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de İzmir'de gevrek ve boyoza zam geliyor.

Simite 2 yılda 7'nci zam! Simit fiyatları ekmek fiyatlarını solladı! İşte 21 Nisan 2022 il il simit fiyat listesi...

Son zamanlarda fahiş zamlarla karşı karşıya kalan tüketiciye kötü bir haberde simit fiyatlarından geldi. Peki simit fiyatları kaç lira? Simitte neden zam geliyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Karaman 21 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Simite zam geldi! Karaman’da simit ekmek fiyatını geçti! İşte il il simit fiyat listesi!

Simit fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ankara’da ve Karaman’da simite zam geldi. Peki, simit fiyatları kaç TL oldu? İstanbul’da simit fiyatları artacak mı? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

Altınla yarışıyor! Simit fiyatları bir kez daha zamlandı! İşte simidin yeni fiyatı

Simide bir kez daha zam geldi! Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş,  "Biz yapmıyoruz, sadece güncelliyoruz" dedi. İşte detaylar...

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

O ilde ekmek ve simide zam!

Rize’de ekmeğe zam geldi. Ekmek yarından itibaren 8,5 liradan satışa sunulacak. Öte yandan simit fiyatları da arttı. İşte detaylar...

Simit fiyatlarına yüzde 33 zam! O ilde simit 10 liraya satılacak!

Simit fiyatları Bursa'da maliyetler dolayısıyla yüzde 33.33 oranında zamlandı. Böylece simitin fiyatı 7,5 liradan 10 liraya yükseldi.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

Benzin ve motorin fiyatlarında flaş gelişme! Yüzde 11 arttı! Fiyatları katladı! Duyanlar inanmıyor!

Akaryakıt fiyatları 2022’de rekor seviyeleri görmüştü. Benzin litre fiyatı bir senede yüzde 44 zamlanırken, motorin fiyatları ise yüzde 73 yükseldi. Fiyat artışına karşın yurt içi piyasalarda 2022’de benzin ve motorin satışları yükseldi. Benzin satışları yüzde 11,08 ve motorin ise yüzde 0,12 arttı.

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Altın yatırımcısını 2023'te neler bekliyor? Altın fiyatları fırlayacak mı?

Altın fiyatları için 2023'de iki senaryo var. Her iki senaryoda da altın fiyatları 2022'den daha iyi bir seyir izliyor. Ekonomik durgunluk ve enflasyon senaryosunda ise altın fiyatları katlanarak artıyor!

simit fiyatları 2022 Haberi

simit fiyatları 2022

Simit fiyatları artmaya devam ediyor. Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf ve Sanatkarlara Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatlarının artacağının sinyalini verdi.

Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, simidin 5 TL olması için onay beklediklerini dile getirerek, bazı yerlerde simidin 6 liradan satıldığını belirtti. Delibaş, maliyetlerindeki artışın fiyatlara yansıdığını kaydetti. Ankara Fırıncılar Odası da geçtiğimiz haftalara "artan maliyetleri" göstererek 200 gram ekmeğin satış fiyatının 4 TL'ye çıktığını bildirmişti.

Yılbaşında 3 liradan satılan Ankara simidi bu haftadan itibaren 5 liraya satışa sunulacak. Ankara Simitçiler Odası tarafından istenilen zam talebine bu hafta sonuna kadar onay gelmesini bekleniyor. Peki Ankara'da simit fiyatları ne zaman zamlanacak? İşte detaylar...

Sputnik’ten Osman Nuri Cerit'in haberine göre Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf ve Sanatkarlara...