06 / 05 / 2024

Simon Marshall

Simon Marshall

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Xavier Hermes Taksim 360'dan ev aldı!

Ünlü markalar yatırımlarını, Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesine yapıyor. Teslimine sayılı günler kalan projeden Hermès’in beşinci kuşak yöneticisi Simon Xavier Guerrand-Hermès, ev aldı. 

Adele Londra'da 30 milyon Euro değerinde eve taşınacak!

Dünyaca ünlü yıldız Adele memleketi Londra’ya geri dönüyor. 29 yaşındaki star, müziyen eşi Simon Konecki ile 30 milyon Euro değerinde bir eve taşınmayı planlıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Simon Marshall Haberi

Simon Marshall

Sponsorları arasında Star, 24 ve Turkcell’in de bulunduğu Perakende Günleri dün başladı. Bugün de devam edecek zirvede yerli ve yabancı şirketler bir araya gelerek yeni yatırımlar için kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen Perakende Günleri’nin en önemli konuklarından biri de Suudi Arabistan merkezli Alhokair Group CEO’su Simon Marshall’dı. 18 ülkede bin 800’den fazla mağazayla, 80’in üzerinde uluslararası markayı temsil eden dünya devi Alhokair’ın CEO’su Marshall, Türkiye’nin perakende sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, 2 Türk perakende şirketi ile birleşme konusunda müzakereler yürüttüklerini söyledi. Şirket isimlerini vermek istemeyen Marshall, Türkiye’de perakende sektörüne ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtti. Bu yıl her 16 saate bir yeni mağaza açtıklarını ifade ederek perakende sektöründeki ihtiyaca vurgu yapan Marshall, Türkiye’de üretilen ve satılan...