12 / 05 / 2024

Sinan Aygün ifade

Sinan Aygün ifade

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, başkentteki TOGO Kuleleri’nin inşaatı için kendisinden 25 milyon lira istediğini iddia eden eski CHP milletvekili Sinan Aygün, üç saat boyunca rüşveti anlattı.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Sinan Aydın Aygün, Panora GYO'dan ayrıldı!

Panora GYO ve bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün, görevlerinden istifa etti. 

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

TOGO Kulelerinde çalışan personeller işten çıkarıldı mı? 

Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün'ün TOGO kulelerinde çalışan personelinin işine son verdiği iddia edildi.

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenen TOGO Kulelerine ilişkin üst mahkeme karar verdş. Aygün'ün mühürleme işleminin iptali ve yürütmeyi durdurma kararı alınması talebi mahkeme tarafından reddedildi...

Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 

Togo İkiz Kuleleri ile ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a,  İş insanı Sinan Aygün'den cevap geldi...

Sinan Aygün ifade Haberi

Sinan Aygün ifade

Karşılıklı açıklamalara ve suç duyurularına sahne olan eski CHP milletvekili Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki rüşvet iddialarının yankıları devam ediyor. Yeni Şafak'tan Osman Özgan'ın haberine göre, müşteki sıfatıyla ifade veren  Aygün, TOGO Kuleleri ile ilgili kendinden 25 milyon lira  istendiğini belirterek, Yavaş ile CHP’li meclis üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Sinan Aygün’ün 18 Aralık’ta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Yavaş ile meclis üyeleri hakkında TCK’nın 250/1. maddesi kapsamında “irtikap” suçundan soruşturma açılmasını ve ilgililerin cezalandırılmasını talep etmişti. Aygün’ün suç duyurusu üzerine memur suçları soruşturma bürosu tarafından da soruşturma başlatıldı. Aygün, dün de bu kapsamda ifade vermek için Ankara Adliyesi’ne geldi. Aygün, soruşturma savcısı Mustafa Celayir’e, rüşvet iddialarıyla ilgili “müşteki” sıfatıyla ayrıntılı olarak ifade verdi. İfade...